Προς το περιεχόμενο

laptop από τα multirama?


maria2578

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο φορητούς υπολογιστές,

 

ένας από τα Multirama (HQforce)

και ο Toshiba satellite A200-1J0

(είναι παρόμοιοι σε βασικά χαρακτηριστικά)

 

αυτό που με ενδιαφέρει είναι μέχρι τί βαθμό η κάρτα γραφικών του Toshiba (ATI Mobility Radeon HD2600 με 256MB) μπορεί να υποστηρίξει Premier και 3D studio και αν τελικά παίζει ουσιαστικό ρόλο σε προγράμματα όπως to Autocad, Photoshop, Corel κλπ.

 

Ο υπολογιστής των Multirama έχει την Nvidia HD8900 με 518MB, 3 χρόνια εγγύηση (αντί για 2 της Toshiba) και κοστιζει 200 ευρώ λιγότερο. Αλλά θα ζήσει ή θα τα φτύσει όπως κάνουν τα Turbo-X του Πλαισίου?

 

Αν δεν παίζει τρελή διαφορά ανάμεσα στις 2 κάρτες (δεν θα τις χρειαστώ για gaming) τότε μάλλον ψήνομαι για τον Toshiba. Πείτε καμιά γνώμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαρία θεωρώ ότι ακόμα και η nVidia 8400 επαρκεί για τη χρήση που θέλεις το φορητό. Οι ισχυρότερες κάρτες χρησημεύουν περισσότερο σε εφαμογές που έχουν να κάνουν με κινούμενη εικόνα όπως video editing, παιχνίδια και στα "απλά" καθήκοντα δεν υπάρχει και ιδαίτερη διαφορά σε σχέση με τις άλλες.

 

Οπότε προτείνω να κοιτάξεις κάτι πιο απλό όπως το dv6680 ή αυτό το Asus πού έχει υπέρ του το ταχύτερο σκληρό έναντι του Toshiba αν και υστερεί λίγο στη κάρτα.

 

Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να μην πάρεις φορητό με σκληρό στις 4200 στροφές καθώς είναι αργοί και όσον αφορά τα "συναρμολογούμενα" φορητά από τα ελληνικά καταστήματα, θα σου πρότεινα επίσης να μείνεις μακρυά.

 

Πάντως αν και δεν αναφέρεις αν έχεις ανάγκες φορητότητας ίσως να χρειαζόταν να κοιτάξεις και στις 17'' όπως αυτό.

 

ΥΓ. Οπου και αν καταλήγεις σύγκρινε τις τιμές των καταστημάτων μέσω του skroutz

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...