annatrakya Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Έχω την εξής απορία. Όλοι κάνουν πλάκα με αυτό το κείμενο έτσι; Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν κατάλαβε ότι είναι hoax. Γιατί όμως το βάζουμε στο insomnia; είναι σημαντικό να επιβεβαιωθεί οτι είναι πράγματι hoax.γιατί έχει παραγείνει το κακό με αυτά τα σκουπίδια των emails.... παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας επ' αυτού. είναι πραγματι hoax ή όχι;
merde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 μπαμπά τι είναι το Hoax? Δεν ξέρω παιδί μου, ρώτα τον πεντάχρονο αδερφό σου
DrLo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Πολύ καλό, και αν κολλήσεις μια BSOD ζελατίνα στην οθόνη γίνεται τέλειο ! offtopic έτοιμος !
adamakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 οι περισσοτερες νοικοκυρες το λαδι το μαζευουν σε πλαστικα μπουκαλια (αναψυκτικων κτλ) και το πετανε στα σκουπιδια οχι τοσο για να προστατευσουν το περιβαλλον οσο για να προστατευσουν τις αποχετευσεις των σπιτιων τους
De@th L0rd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Το καλύτερο είναι να το ρίχνουμε σε δίχρονα μηχανάκια.Είναι και άκαπνο.Εκτός αν είναι χιλιοτηγανισμένο.
nick#18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 αν το κανουμε για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν θα κολησει καπια στιγμη και ο κινητηρας? δεν νομιζω να κανει και πολυ καλη λυπανση...:\
De@th L0rd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 αν το κανουμε για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν θα κολησει καπια στιγμη και ο κινητηρας? δεν νομιζω να κανει και πολυ καλη λυπανση...:\ Το μόνο που θα κάνουμε είναι να μολύνουμε το περιβάλλον.Για πλάκα το είπα.
freedubus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Εμείς δεν το πετάμε, το κάνουμε παπάρα με ψωμί (λαδομπούκι). Κριμα τόση χοληστερίνη να πάει χαμένη.
deminho11 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μεικα τομαρια το ριχννουν πανω σε συλακια μετα το κασψιμο για να κανουν το κεφι τους... Τομάρια Κύπριοι.... Στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Χίου το έκανε αυτό!!!!!
SPSS07 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μεικα τομαρια το ριχννουν πανω σε συλακια μετα το κασψιμο για να κανουν το κεφι τους... ντροπη αλλα ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ Με αυτον τον Κυπριο εχουμε καμια εξελιξη;βρεθηκε ποιος ειναι;νομιζω οτι δεν πρεπει να ξεχαστει αυτο το θεμα ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ είχα ποστάρει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση στο σχετικό θρεντ. Mods ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ κοτοπουλα με κρανοι? ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ontopic τα λαδια μπορουν ανετα να πεταχτουν στον νεροχυτη μιας και οπως ειπε ενα παιδι πιο πανω υπαρχει ειδικη μοναδα που καθαριζει/συλλεγει το λιπος
kage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 τα εστιατορια,fast food κτλ τα πουλανε σε βιοτεχνιες που φτιαχνουν σαπουνια... τοσα χρονια που ριχνουν ολοι λαδι στην θαλασσα θα χε γεμισει οποτε χλωμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.