Προς το περιεχόμενο

Ξέρεις που να ρίξεις το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι;

vatraxopedila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω την εξής απορία. Όλοι κάνουν πλάκα με αυτό το κείμενο έτσι; Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν κατάλαβε ότι είναι hoax. Γιατί όμως το βάζουμε στο insomnia;

είναι σημαντικό να επιβεβαιωθεί οτι είναι πράγματι hoax.γιατί έχει παραγείνει το κακό με αυτά τα σκουπίδια των emails.... παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας επ' αυτού. είναι πραγματι hoax ή όχι;

Δημοσ.
geeky-grave.jpg

Πολύ καλό,

και αν κολλήσεις μια BSOD ζελατίνα στην οθόνη γίνεται τέλειο !

offtopic έτοιμος !

Δημοσ.

οι περισσοτερες νοικοκυρες το λαδι το μαζευουν σε πλαστικα μπουκαλια (αναψυκτικων κτλ) και το πετανε στα σκουπιδια οχι τοσο για να προστατευσουν το περιβαλλον οσο για να προστατευσουν τις αποχετευσεις των σπιτιων τους

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να το ρίχνουμε σε δίχρονα μηχανάκια.Είναι και άκαπνο.Εκτός αν είναι χιλιοτηγανισμένο.

Δημοσ.

αν το κανουμε για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν θα κολησει καπια στιγμη και ο κινητηρας? δεν νομιζω να κανει και πολυ καλη λυπανση...:\

Δημοσ.
αν το κανουμε για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν θα κολησει καπια στιγμη και ο κινητηρας? δεν νομιζω να κανει και πολυ καλη λυπανση...:\

Το μόνο που θα κάνουμε είναι να μολύνουμε το περιβάλλον.Για πλάκα το είπα. :devil:

Δημοσ.
Μεικα τομαρια το ριχννουν πανω σε συλακια μετα το κασψιμο για να κανουν το κεφι τους...

Τομάρια Κύπριοι.... Στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Χίου το έκανε αυτό!!!!!

Δημοσ.
Μεικα τομαρια το ριχννουν πανω σε συλακια μετα το κασψιμο για να κανουν το κεφι τους...

ντροπη αλλα ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Με αυτον τον Κυπριο εχουμε καμια εξελιξη;βρεθηκε ποιος ειναι;νομιζω οτι δεν πρεπει να ξεχαστει αυτο το θεμα

ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

είχα ποστάρει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση στο σχετικό θρεντ.

Mods ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ κοτοπουλα με κρανοι?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ontopic

τα λαδια μπορουν ανετα να πεταχτουν στον νεροχυτη μιας και οπως ειπε ενα παιδι πιο πανω υπαρχει ειδικη μοναδα που καθαριζει/συλλεγει το λιπος

Δημοσ.

τα εστιατορια,fast food κτλ τα πουλανε σε βιοτεχνιες που φτιαχνουν σαπουνια...

τοσα χρονια που ριχνουν ολοι λαδι στην θαλασσα θα χε γεμισει οποτε χλωμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...