Προς το περιεχόμενο

nokia E50 sis πρόβλημα!!!


skar1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα το Ε50 και προσπάθησα να κάνω εκατάσταση sis παιχνίδια και το κινητό μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται.sis αρχεία για θέματα γίνονται κανονικά εγκατάσταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως τα παιχνίδια ΔΕΝ είναι για symbian Series 60 3rd Edition που πρέπει να είναι για το κινητό σου. Γενικά ψάχνε εφαρμογές και παιχνίδια για 3rd edition.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μερικά jar (java games) μου λέει το πιστοποιητικό έχει λήξει.

 

Tα sis είναι 3rd generation ...(Infinite.Dreams.SkyForce.Reloaded.240x320.v1.00b.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.sisx)

Τα n-gage μπορούν να παίξουν?

C:\Documents and Settings\αδμιν\Desktop\jek fathammer\SYSTEM\APPS\Jek Και έχει .cfl και .ini αρχεία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν σου λέει το πιστοποιητικό έχει λήξει δοκίμασε να βάλεις την ημερομηνία του κινητού σου πιο πίσω (π.χ 1/1/2007) και ξαναδοκίμασε να το εγκαταστήσεις. Μετά φέρε και πάλι την ημερομηνία στο κανονικό.

Επίσης απενεργοποίησε τον έλεγχο των πιστοποιητικών απο το μενού του κινητού σου (δεν έχω εδώ το δικό μου κινητό για να σου πώ ακριβώς την "πορεία"). edit: Go to Tools -> App. Manager, choose Options -> Settings and set Software installation to All and Online certif. check to Off.

 

Ίσως έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο sis αρχείο μόνο. Τουλάχιστον εγώ έχω βάλει αρκετά παιχνίδια και εφαρμογές είτε με κατάληξη sis είτε sisx. Κάνεις την εγκατάσταση μέσω nokia pc suite (εγκατάσταση εφαρμογών) έτσι δεν είναι?

 

Για τα n-gage δεν ξέρω να σου απαντήσω. Τολμώ να σου πω "πιθανόν όχι" αλλά δεν ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...