Προς το περιεχόμενο

Ο Κακός Ξανθός μάγος και οι Νέοι!


iffor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα λέω να σας διηγηθώ μια ιστοριούλα!

Για τον αν είναι αληθινή, κρίνετε το εσείς! Εγώ απλά θα την διηγηθώ!

 

Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε στα Νότια Προάστια μια εταιρία, η οποία ειδικευόταν στην δημιουργία ιστοσελίδων και hosting.

Η εταιρία διοικούταν από τον Κακό Ξανθό μάγο και είχε υπό τις διαταγάς του σχεδόν κάθε φορά από 10 Νέους της φυλής των ανθρώπων.

Η καθημερινότητα ήταν η κλασσική. Οι Νέοι να δίνουν το 110% της δύναμής τους, με αντάλλαγμα κάτι πάνω από τον βασικό. Βλέπεις, η ανάγκη τους έκανε να δουλεύουν απλήρωτες 2ωρες καθημερινές υπερωρίες και Σάββατα...

Ο Κακός Ξανθός μάγος ήταν κάθε μέρα κάτι πάνω από ευτυχισμένος στο παλάτι του! Και γιατί να μην ήταν! Οι δουλειές του πήγαιναν μια χαρά! Είχε καταφέρει να περάσει την αίσθηση την υποδούλωσης στους Νέους και τους έκανε ότι ήθελε υπό ο καθεστώς του τρόμου! Μάλιστα είχε το θράσος να καμαρώνει για τις προσωπικές του αγορές ( μια άμαξα από τους στάβλους την Πόρσε ), μέρες όπου “κλαιγόταν” ότι δεν έχει χρήματα για να πληρώνει το μηνιάτικο στους Νέους και έδινε τα δώρα άνομα μετά τις εκάστοτε γιορτές! Αλλά δεν πτοώ ταν! Ήξερε ότι το καθεστώς τρόμου λειτουργούσε στην εντέλεια!

Και αν υπήρχαν περιπτώσεις όπου κάποιος Νέος ξύπναγε από τον λήθαργο και αποφάσιζε να πάει να βρει την τύχη του αλλού, ο Κακός Ξανθός μάγος ήξερε τι να κάνει! Να καταρρακώνει και να εξευτελίζει την προσωπικότητα του Νέου, να του στερεί άνομα τα δεδουλευμένα του και στην πιο έσχατη περίπτωση να απειλεί με αστήριχτες μηνύσεις τον κακόμοιρο τον Νέο! Και όλα αυτά γιατί απλά μπορούσε ή επειδή απλά δεν μπορούσε να βρει άλλον “κοιμισμένο” Νέο για αντικατάσταση!

Δυστυχώς αυτή η περίπτωση ήταν γνώριμη στο χωριό, μιας και γινόταν με διαφορετικό Νέο σχεδόν κάθε μήνα! Δεν μπορώ να θυμηθώ να έχει περάσει μήνας χωρίς την εξευτελιστική απομάκρυνση ενός Νέου από την εταιρία του Κακού Ξανθού μάγου!

Μάλιστα ο Κακός Ξανθός μάγος είχε πει την κλασσική παρομοιώδη ατάκα “Αν έχεις καλό δικηγόρο δεν σε νοιάζει αν παρανομείς!”

Ωστόσο ο καιρός έχει γυρίσματα! Αυτή την φορά τα έβαλε με λάθος Νέο! Έναν Νέο ο οποίος έχει μεγάλες πλάτες και υποστήριξη από τους εκδιωγμένους Νέους και δεν θα αφήσει αυτή την τρομοκρατία να επιβληθεί ξανά! Σκοπός του είναι να πάει στα διάφορα συμβούλια του Χωριού και να καταθέσει αγωγές! Δεν θα αφήσει να του φάνε τον μισθό, όποιος μάγος και να είναι αυτός! Γνωρίζει πολλά και μπορεί να πει πολλά, όπως η χρήση “σπασμένων” λογισμικών αλλά και την ψευδή δήλωση από μέρους του Κακού Ξανθού μάγου στο ΙΚΑ για το μέγεθος του μισθού που δίνει στους Νέους!

Ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή και ελπίζω ο Νέος να την πετύχει! Του το εύχομαι από την καρδιά μου μιας και ήμουν ο ίδιος ένας από τους παλιότερους εκδιωγμένους Νέους!

 

Οποιαδήποτε ομοιότητα της παραπάνω ιστορίας με πραγματικά γεγονότα είναι απλά συμπτωματική!

 

Ευχαριστώ και καλές Γιορτές σε όλους!

Σε έναν καινούριο χρόνο χωρίς Κακούς Ξανθούς μάγους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aπο ομοιότητες άλλο τίποτα, απο ανθρώπους που προσπαθούν να τον ξεπεράσουν έχουμε γεμίσει μόνο που μαγεία δέν υπάρχει, δέν είναι τόσο εύκολο όλοι βρίσκουν τον δάσκαλο τους απο κάπου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ναι καλα το παιδι και να του παρει μαζι με την πορσε και τα βρακια μαζι!!! Αρκει να μιλησουν και οι υπολοιποι νεοι μαζι και να μην κανουν τις κοτες! (ακους εκει αναγκη και βλακειες και λογο αναγκης καποιοι μαγκες κυκλοφορουν με πορσε και χτιζουν βιλες) ελεος πια με αυτην την αναγκη των Ελληνων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...