Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με windows xp - θολούρες οριζόντιες σε παράθυρα


elfnights

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Καταρχήν χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Έχω ένα παράξενο πρόβλημα στο pc μου.

Στο περιβάλλον των windows XP, όταν ανοίγω οποιοδήποτε παράθυρο,ας πούμε το υπολογιστής μου,τότε μετακινώντας το παράθυρο πάνω κάτω ή δεξιά αριστερά,εμφανίζεται οριζόντια ενοχλητική θολούρα παχιά όσο 2 δάχτυλα περίπου,στα αριστερά και δεξιά του παραθύρου. Όσο το πηγαίνω το παράθυρο δεξιά τόσο αυξάνεται η θολούρα προς τα αριστερά και το αντίθετο.Ας σημειωθεί ότι η κάρτα μου είναι η ASUS NVIDIA 8600 GT,pci-express με 512 ram και έχει 2 εξόδους dvi και την συνδέω σε CRT οθόνη 19άρα με αντάπτορα dvi-to-vga.Όσες οθόνες CRT και να έχω βάλει κάνει το ίδιο πράγμα.σε tft δεν το κάνει αυτό.Ας σημειωθεί ότι είχα κάρτα γραφικών 7800 GTX nvidia albatron και πάλι τα ίδια φαινόμενα είχα.Έτσι άλλαξα την 7800 gtx με την 8600 gt και με την σύνδεση σε CRT έχω αυτές τις ενοχλητικές θολούρες.Μήπως φταίει η μητρική μου,η το τροφοδοτικό μου; ή κάτι στο BIOS; ή και κάτι στα windows xp; κάποια ρύθμιση; Προτιμώ CRT επειδή θεωρώ ότι έχουνε πιο ωραία χρώματα και δεν έχουνε φαινόμενα backlight bleeding όπως οι TFT.Επίσης δεν έχουνε καμμένα πίξελ.Γι αυτό και επέλεξα CRT 19άρα.

 

Ελπίζω σε βοήθεια σας στο πρόβλημα με τις θολούρες στα παράθυρα των windows.

 

ευχαριστώ,παιδεύομαι μήνες με αυτό το θέμα.Έχω δοκιμάσει άλλον αντάπτορα,άλλη crt οθόνη και όλο τα ίδια με τις θολούρες όταν μετακινώ το παράθυρο.Στα παιχνίδια δεν κάνει προβλημα κανένα. Στα αριστερά η crt που έχω τώρα έχει μια κάθετη θολούρα παχιά όσο ένα δάκτυλο.

 

Σύνθεση PC : AMD 3500+, μνήμη 1 gb ram kingston,2 hard disk,asus 8600 gt 512 ram graphics card,nec dvd recorder. Οι μνήμες είναι 400 FSB.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...