priestqwe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου. Στο τελευταίο μου PC δεν μπορώ να κάνω Format. (Σημείωση: Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές, αλλά στο προηγούμενο PC μου, είχα κάνει πολλές φόρες Format και έχω μάθει την διαδικασία.) Πάο προχθές να κάνω Format και στη φάση που πρέπει να επιλέξω τον σκληρό δίσκο στον οποίο θέλω να γίνει το Format, μόλις τον επιλεγώ μου λέει ότι ο σκληρός μου δεν είναι συμβατός με τα Windows XP. Ο σκληρός μου είναι ένας Western Digital 200GB SATA. Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί που αγόρασα το PC μου και μου είπαν πώς για να κάνω Format χρειάζονται κάποιοι Drivers. Όντως υπήρχε μια δισκέτα που γράφει: G72-NVSA041 For Nvidia CK804 & CK804-A2 SATA RAID Driver Version: 5.10.2600.0479 For Win2K/XP Οπότε μόλις αρχίζει το PC να “διαβάζει” το CD των Windows για να ξεκινήσει τον οδηγό του Format πατάω το F6 και βάζω τη δισκέτα. Υπάρχουν δυο Drivers. 1) NVIDIA CLASS DRIVER 2) NVIDIA NForce Storage Controller Τους επιλέγω και τους δυο και όταν ξαναεπιλέγω σε ποιον σκληρό δίσκο θέλω να γίνει το Format πάλι μου βγάζει το μήνυμα ότι ο σκληρός μου δεν είναι συμβατός με τα Windows XP. Αν μπορεί κανείς να μου λύσει το πρόβλημα θα ήταν το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.