Προς το περιεχόμενο

Goethe-Institut [ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ λόγω πυρκαγιάς!]

Dimitris®

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Πιστεύω να γράφω στο σωστό μέρος :-) ...

Λοιπόν, σας παραθέτω το παρακάτω link το οποίο αφορά όποιον δίνει ή ασχολείται με τα Γερμανικά....

Δεν έκανα copy-paste το κείμενο, γιατί τσάμπα θα γέμιζε το post μου :-D ...

http://www.goethe.de/ins/gr/ath/elindex.htm

Όποιος ξέρει κάτι για τη φωτιά ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με αυτό και τη διεξαγωγή των εξετάσεων (εκτός από αυτά που αναγράφονται στο site) ας γράψει!

Τσάμπα η φήμη για την καλή οργάνωση των Γερμανών :mad: . Έλεος!

Με "καίει" πολύ το θέμα, γιατί τον Ιανουάριο θα έδινα για ένα πτυχίο και τώρα απ' ότι λένε μάλλον πάει για Μάρτιο το πράγμα...

Εγώ θα το κυνηγήσω να γίνουν οι εξετάσεις στην ώρα τους, γιατί τρόπος μπορεί να βρεθεί αν θέλουν (π.χ. ενοικίαση αιθουσών σε ξενοδοχεία, όπως γίνεται σε πτυχία των Αγγλικών - Michigan).

:shifty: Θα ήθελα να προτρέψω και να παρακαλέσω, όποιον ενδιαφέρεται και επηρεάζεται από την αλλαγή, να βοηθήσει !

Δημοσ.

Και εγώ έτσι νόμιζα. Το περίεργο είναι και το ότι δεν άκουσα τίποτα στις ειδήσεις, ούτε στο Internet που έψαξα..

Μόνο στο Site τους το έχει...

Δημοσ.

Όντως δεν άκουσα ούτε εγώ κάτι και στο κάτω κάτω πρόκειται για το Γερμανικό Ινστιτούτο.Από εδώ το έμαθα..

Δημοσ.

Το θέμα ειναι οτι θα προσδιοριστει νεα ημερομηνια διεξαγωγης των εξετασεων οποτε μην ανησυχειτε...

Δημοσ.
Το θέμα ειναι οτι θα προσδιοριστει νεα ημερομηνια διεξαγωγης των εξετασεων οποτε μην ανησυχειτε...

Σίγουρα δεν θα χαθούν οι εξετάσεις, αλλά ρε σεις βγάζουν πολύ κοσμο εκτός προγράμματος (τουλάχιστον εμένα).

• Moderators
Δημοσ.

Eιχα δωσει για το Τσερτιφικατ πριν 2 χρονια εκει.

Ολα φαινονταν τοσο τελεια οργανωμενα... (με γερμανικη τελειοτητα θα λεγε κανεις)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...