Προς το περιεχόμενο

Χάρτης Magellan eXplorist GPS


Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει μήπως κάποιος κανένα GPS από την σειρά Magellan eXplorist με τους χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης; Έχω πάρει το συγκεκριμένο GPS από εξωτερικό και δεν μπορώ να βρω ελληνικό χάρτη για να φορτώσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Aγαπητοί φίλοι,

 

είμαι συμπάσχων. Μου έκαναν δώρο ενα Explorist 500, και μου έχει μείνει η συσκευή αφού δεν έχω Ελληνικούς χάρτες. Παρακαλώ όποιος έχει τους χάρτες και θέλει ας επικοινωνήσει με προσωπικό μηνυμα.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβως το ιδιο "προβλημα". Μετα απο μια μινι ερευνα αγορας... ο κος Φιλλιπακης Magellan Hellas χρεωνει 80ευρω για το βασικο χαρτη της Ελλαδος και καπου 100ευρω τους αναλητικους. Η Road editions διαθετει χαρτη αλλα παει πακετο με την συσκευη. Τελευταια λυση και μαλλον πιο συμφερουσα ακουει στο ονομα Αναβαση. 100 ευρω για αναλητικο χαρτη μεχρι και μονοπατια. Ελπιζω μονο να ειναι συμβατος. Τουλαχιστον ετσι με ενημερωσαν απο το καταστημα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς φίλε το κόστος των ''ναυτικών χαρτών'' που ψαχνω εγω ειναι πάνω από 240 ευρώ (ειδα και Φιλλιπακη, τον οποιο και ρωτησα αν μπορει να μου φορτωσει το χαρτη στην καρτα που ηδη εχω αγορασει, αλλα αρνηθηκε λεγοντας οτι πρεπει να αγορασω το χαρτη μαζι με την καρτα). Τελικά ίσως κατεβάσω τον χαρτη της περιοχής που με ενδιαφερει από το site της Magellan. Η χρεωση ειναι 150 $ αν βαλεις στο ''My location'' United States ενω 150 ευρω αν βάλεις Greece. Εφοσον ειναι download δεν καταλαβαινω τη διαφοροποιηση (δηλ. αν βαλω United Stαtes και χρεωσω την πιστωτικη με $ που ειναι το προβλημα?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Αγαπητέ φίλε,

 

έχοντας ψάξει το θέμα, οι χάρτες είναι διαθέσιμοι από το Φιλλιπάκη στον Πειραιά με 240ευρώ περίπου, ή από το site της Μαggelan μπορεις να κατεβάσεις συγκεκριμένες περιοχές με 140 ευρώ περίπου. Δυστυχώς οι τιμές είναι τέτοιες αφού ως συνήθως η ύπαρξη μονοπωλίου, λόγω αποκλειστικού αντιπροσώπου (Φιλλιπάκης), κάνει τη δουλειά της...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...