dimipap Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Γειά σας παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω κάνει απο εχτές δύο format γιατί είχα πρόβλημα στο Pc. Βάζω το κλειδί ενεργοποίησης και μου λέει ότι Ο αριθμός-κλειδί προι'οντος που πληκτρολογήσατε χρησιμοποιήτε είδη. Τι να κάνω? Τα windows είναι τα vista premium και είναι τα γνήσια. Μου τα δώσανε όταν πήρα το Pc. Τον κωδικό τον χρησιμοποίησα άλλες δυο φορές σε προηγούμενα format πάλι στο ίδιο pc.
xolloth Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 θα παρειs στην microsoft και θα σου δωσουν κωδικο. πιθανον ειναι ΟΕΜ και αν δεν κανω λαθοs ενεργοποιειται αμεσα 3 φορεs,μετα μονο μεσω microsoft.
21century Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Κατι τετοιο συμβαινει οποτε υπαρχει αριθμος τηλεφωνικης υποστηριξης οπου θα παρεις το κλειδι εγκαταστασης, θα ο δωσεις και μετα θα σου χορηγηθει κλειδι ενεργοποιησης..
dimipap Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά ευχαριστώ θα επικοινωνήσω με την Microsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.