zevage Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Χρονια πολλά σε ολους! Μολις απεκτησα ενα καινουργιο φορητο (HP G5060EV) και αντιμετωπιζω διαφορα προβλήματα με τα vista. Ενα απο αυτα αφορά τη λειτουργια του Ford Racing 2 (ειναι του 9 χρονου γιου μου). Μου βγαζει το παρακατω μήνυμα: WMA:347: Failed to create the wma_source_filter και δεν τρεχει. Ξερει κανεις τι σημαινει?
poscaman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 μισο λεπτακι.το Ford Racing δεν ειναι κανα 5-6 χρονων παιχνιδι?
poscaman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 τι μου θυμησες...εχω καει με το παιχνιδι αυτο με τον αδερφο μου.τοτε που ημουν μικρος και επαιζα παιχνιδια...τωρα... επι του θεματος,σε sVista δεν ξερω τι παιζει...δοκιμασε αν παιζει σε compatibility mode για WinXP η 2000
zevage Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Εγω ειμαι καπως ασχετος!! Τι ακριβως εννοείς?
zevage Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Επισης πια ειναι η αποψή σου? Σκεφτομαι να βγαλω τα vista και να βάλω xp. Το δοκίμασα δηλαδή αλλα δεν εβλεπε καρτα ηχου!!
poscaman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Εγω ειμαι καπως ασχετος!! Τι ακριβως εννοείς? στο εικονιδιο του παιχνιδιου,δεξι κλικ ιδιοτητες και βρες το συμβατοτητα η καπως ετσι (compatibility) διαλεξε ενα αλλο λειτουργικο (μαλλον το 2000 σου κανει) και πατα οκ.ΛΟΓΙΚΑ θα παιξει Επισης πια ειναι η αποψή σου? Σκεφτομαι να βγαλω τα vista και να βάλω xp. Το δοκίμασα δηλαδή αλλα δεν εβλεπε καρτα ηχου!! συμφωνω μαζι σου.σχετικα με drivers δες στο site της HP.
zevage Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξερω τι γινεται αλλα φορτωνω τους οδηγους απο την hp και δεν τους βλεπει!!
zevage Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δοκιμασα αλλα λειτουργικα αλλά τίποτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.