Προς το περιεχόμενο

προβλημα με 2play


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,

ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ 4 ΜΗΝΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΧΩ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ NETGEAR ROUTER, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ, ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΜΠΗΚΑ Κ ΣΤΟ 192.168.0.1 ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΜ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ 10 RESET Κ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 1ο ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΙΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ SITE ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ NETGEAR 'Η ΝΑ ΒΓΑΛΩ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ, 2ο ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ? ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ SPLITTER ΜΠΑΣ Κ ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΚΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΜΟΝΟ 1 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΕ, ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΟ, Κ ΕΝΩ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, Κ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?

ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εγω πριν κανα 2 βδομαδες ειχα το ιδιο προβλημα με το ιντερνετ ετσι ξαφνικα..ψαχνομουνα να δω τι φταει..συνεδεσα διαφορετικα κατι καλωδια στιν πριζα του τηλεφωνου που μαλον ειχα συνδεσει λαθος (αν και δεν ειχα προβλημα οσο καιρο το ειχα ετσι). μετα απο αυτο δεν σταματησαν οι αποσυνδεσεις αλλα εγιναν λιγοτερες και μετα απο κανα 2-3 μερες σταθεροποιιθηκε.. δεν ξερω αν χρειαζοταν να πειραξω κατι για να φτιαχτει..ισως κατι αλλο εγινε..μηπως κανα προβλημα στη γειτονια σου, μηπως τιποτα λογω καιρου οπως μου ειπαν απο φορθνετ (αν κ δε καταλαβαινω τι σχεση εχει)..

 

τεσπα περιμενε λιγες μερες..ελεξε μηπως κατι στη συνδεσμολογια δεν ειν σωστο..αν θες περιεγραψε λιγο τη συνδεσμολογια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

FORTHNET, ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 2PLAY! ΤΩΡΑ Η ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΣΠΛΙΤΕΡ ΣΤΟ LINE ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ Κ ΕΝΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ Η/Υ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΤΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ. Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΤΩΡΑ ΚΟΛΛΗΣΕ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Κ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΟΥΤΕ ΒΡΟΧΗ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΠΤ. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ forthnet.ΦΛΑΣΙΕΣ ΤΡΩΕΙ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου μυρίζεται δουλειά από "εξωτερικό εισβολέα".... Χμμμμμ. Το κλέιδωμα του router είναι πλέον απαραίτητο!

Άρα, κλειδώνουμε το router και:

1. Αν κλειδώσεις το router σου με ενα κλειδί WEP ή WAP, εσύ ΔΕΝ θα ξαναχρειαστεί να τοποθετείς τους κωδικούς κάθε φορά που ανοίγεις τον υπολογιστή σου.

2. Δοκίμασε να έχεις σε διαφορετική τηλ πρίζα το τηλ και από διαφορετική τηλ πρίζα να έρχεται το καλώδιο στο router σου.

3. Από την πρίζα του τηλ, κατήργησε το splitter και βάλε ADSL filter πριν από κάθε τηλ συσκευή στο σπίτι σου. Θυμίσου ότι πρέπει όλες οι τηλ συσκευές του σπιτιού σου να έχουν ADSL filter. (Εννοείται ότι δεν βάζεις filter στο καλώδιο που έρχεται στο router σου.) TIP: Σύνδεσε το router στο tower σου μέσω ethernet. Θα έχεις καλύτερες ταχύτητες έτσι. ;).

4. To router κλειδώνει μέσα από το μενού του. (Συνήθως υπάρχει ένα tab στη σελίδα "Wireless" toy router που λέει "security")

 

Όσον αφορά στον αριθμό που λες ότι πριν καλούσε κανονικά και τώρα δεν μπορεί, εδώ ... σηκώνω τα χέρια μου ψηλά! Για πες του να επικοινωνήσει και αυτός με τον φορέα τηλεφωνίας του, μήπως βγάλουμε άκρη έτσι... :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε συ Pis-Man,λες να μου κάνει νάζια το φίλτρο?Χαλάνε αυτά?Τώρα για το wireless προσωπικά το έχω WEP2 οπότε,αν κάποιος μου κλέβει,χαλάλι του,τόσος κόπος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε pis man σε ευχαριστω για τις πληροφορίες σου, αλλα 1ο δεν ξερω τις διαφορες αναμεσα σε wep & wep2 κ οτι αλλο εχει. απλα αυτο παταω κ συνεχιζω? τι παιζει δηλαδη με αυτα? απο τι σε προφυλασσουν το καθενα? 2ον ειναι σε γραφειο κ εχει φαξ κ τηλ στο σπλιττερ κ δεν εχω αλλη μπριζα να τα βάλω. 3ο το ρουτερακι το ειχα ethernet συνδεδεμενο αλλα το μπλοκάριζε κ το εκανα ετσι (πηρα το usb ασυρματη καρτα δικτυου). τωρα το θεμα ιντερνετ ειναι οκ εχει απο προχθες. τωρα το αλλο τι να πω? η επιστήμη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!!

για..να δω λιγο τα φωτα σας για την ασφαλεια ομως...

ευχαριστω πολυ παιδια παντως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...