Προς το περιεχόμενο

Καινούργια περιφερειακά


slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιος θα έχει ρωτήσει παρόμοια πράματα(κυρίως για την οθόνη) αλλά μιας και πρόκειται όχι μόνο για οθόνη ανοίγω καινούργιο topic.

 

1)Πρόκειται να αγοράσω κάποια tft οθόνη για τον υπολογιστή.Η crt έχει "γεράσει" πια.Δεν έχω ψάξει όμως πολύ το θέμα και δεν ξέρω και πολλά.Δεν θα διαθέσω πάρα πολλά λεφτά,το budget θα είναι μέχρι 200 Ε.Ξέρω ότι με τόσο λεφτά δεν θα βρω και την super οθόνη αλλά ελπίζω σε κάτι αξιοπρεπές.Έχετε να μου προτείνεται κάτι ??

 

2)Ενδιαφέρομαι και για έναν εξωτερικό σκληρό.Βρήκα αυτόν εδώ.Αξίζει ή να προτιμήσω μια πιο σίγουρη λύση όπως είναι αυτός?

Αν έχετε επίσης να προτείνεται κάτι άλλο,κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.Η χωρητικότητα που θέλω είναι αυστηρά 500gb και η τιμή κυμαίνεται εκεί γύρω στα 100-110 Ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον lacie τον έχω και εγώ καλος, γρήγορος αλλά πολύ θορυβώδης ρε παιδάκι μου!

Οσο για οθόνη δες κατι τέτοιο ή κάτι τέτοιο , αξιοπρεπέστατες οθονούλες και οι δύο, τα 200Ε μιαχαρά λεφτα είναι για οθόνη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θορυβώδης ?? Χμμμμ..εντάξει δεν περιμένω και κάποιον super αθόρυβο εξωτερικό αλλά όταν λες πολύ θορυβώδης ? Υπερβολικά πολύ ? Επίσης επειδή δεν ξέρω και πολλά από οθόνες όπως είπα(προειδοποιώ,έρχεται άσχετη ερώτηση) αυτή η απεικόνιση 16:9 Wide είναι καλό ή κακό ? Τι διαφορά έχει ας πούμε με την απεικόνιση 4:3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ συγκλίνω πλέον πιο πολύ προς τον WD μιας και στο κάτω κάτω 8 Ε δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά,άσε που τον έχει και φίλος και μου είπε πως δεν κάνει θόρυβο,παρά μόνο μηδαμινό.

 

Αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι η οθόνη,μιας και για τον εξωτερικό είχα λίγο πολύ καταλήξει.Αυτή εδώ που πρότεινε ο stm00192 είναι δελεαστική,απλά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με την απεικόνιση,έχω ψιλομπερδευτεί(άσχετος).

 

Όποιος μπορεί ας μου εξηγήσει παρακαλώ..το ξέρω πως είμαι απαιτητικός απλά θέλω να κάνω την αγορά και να ξεμπερδεύω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...