giorgosxristou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 καλησπέρα παιδιά ,χρονια πολλά σε όλους και ότι καλύτερο!!! έχω το laptop το sony vaio μοντέλο vgn-nr11z/s επειδή έχει πάνω vista και επειδή δεν τα αγαπάω ιδιαιτερα θέλω να βάλω χρ αλλα το πρόβλημα είναι ότι στο site τις sony έχει drivers μονο για vista αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι οι drivers τον vista κάνουν για χρ?και αν όχι τι μπορεί να γίνει? ευχαριστώ πολύ!!!
talos_2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Αυτή την στιγμή η κάρτα ήχου μου έχει οδηγούς για Βίστα. Δεν γίνεται όμως με όλες τις συσκευές και δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει και με τις δικές σου. Για τα περισσότερα θα μπορέσεις να βρεις οδηγούς από τους κατασκευαστές του κάθε τσιπ, πχ Ιντελ για το τσίπσετ της μητρικής και κάρτα γραφικών. Πιθανότατα θα βρεις για όλα εκτός του card reader και του modem επειδή συνήθως είναι της Texas Instruments και Conexant οι οποίοι δεν δίνουν οδηγούς για κατέβασμα. Τότε μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις τους οδηγούς για Βίστα ή να ψάξεις για άλλα μοντέλα Βάιο που έχουν ίδια card reader και modem και έχουν οδηγούς για ΧΡ. Εδιτ: Κατέβασα τους οδηγούς από την Σόνυ και είδα ότ οι οδηγοί για το Touch pad, card reader και modem είναι και για ΧΡ, οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.