Προς το περιεχόμενο

HD3870 CF + 226BW SOS


darian227

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Θελω λιγη βοηθεια plz!

α) Εχω 2 καρτες HD3870 και τις εχω συνδεσει σε Crossfire. Εχει δυο θεσεις η καθε καρτα για γεφυρα και τις εχω συνδεσει κι τις 2. Δυο γεφυρες δηλαδη.Ειναι σωστο αυτο η θα επρεπε να συνδεσω μονο τη μια γεφυρα? Επισης χρησιμοποιω τα Win XP PRO x64 και στο Device Manager μου δειχνει 2 συσκευες HD3870 (οχι secondary). O catalyst μου δειχνει μονο μια καρτα, ομως οταν παω στο auto tuning δειχνει 2 Gpu για να τεσταρει. Επισης οταν αφηνω την μια καρτα πανω το AA παει εως 8χ, ενω με τις 2 παει 16χ.Ειναι σωστα ρυθμισμενο λοιπόν το CF? Πως μπορω να το τεσταρω να δω αν δουλευει οκ? Αν μπορειτε προτεινεται καποιο bench prog που τρεχει στα χ64 η καποιο game που μπορω να τεσταρω το CF.

 

β) Πηρα την 226BW και δεν γραφει τπτ απο πισω. Λεω να την ανοιξω για να δω αν ειναι πραγματι S panel οπως με διαβεβαιωσαν. Τι πρεπει να γραφει και που εαν ειναι S panel?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για τις 3870 cf για να στις βγαλει ο catalyst θελει ολοκληρη διαδηκασια.Δν την θυμαμε απο εξω αλλα στο φορουμ για τις καρτες γραφηκων εχει ενα παρομοιο τοπικ για 3870 cf ψακτο λιγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

MΠΑΚΑΛΗΣΤΙΚΟς ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ EXOYME CROSSIFERE

υπαρχει και το αλλο.

Ανηξε ενα παιχνιδι(που να μην παιζει τερμα)με την μια καρτα.Βαλε την δευτερη και αμα μπορεις να βαλεις καλυτερες ριθμησεις ή αν παιζει με πιο πολλα φπς τοτε δουλευει το cf.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...