Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ήχο στα 7.10


santonop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρόβλημα που θα περιγράψω παρακάτω υπήρχε και στην προγούμενη έκδοση. Ήλπιζα ότι με την νέα έκδοση το θέμα θα είχε λυθεί αλλά τπτ.

Δεν μπορώ να ρυθμίσω των ήχο από τα εικονίδια τα υπάρχουν στις μπάρες της επιφάνειας εργασίας. Μέσα από την μπάρα ήχου όμως μιας εφαρμογής που περιλαμβάνει ήχο όπως π.χ. amarok μπορώ να τον αυξομοιώσω κανονικά. Αντίθετα στην κεντρική μπάρα μπορεί να προσπαθώ να μειώσω την ένταση ακόμα και να μου δείχνει ότι έχω πλέον σίγαση στον υπολογιστή αλλά η ένταση στα ηχεία να είναι κανονική.

Ακόμα δεν έχω στην νέα έκδοση την δυνατότητα της προεπισκόπησης τραγουδιών μέσα από τον nautilus. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά φαίνεται να μην λειτουργεί με κανέναν τρόπο.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕΝ ειναι bug.απλα η κεντρικη μπαρα στην επιφανεια εργασιας μπορει να παρακολουθει κατι αλλο,κι οχι την κεντρικη ενταση των ηχειων

 

δεξι κλικ πανω στην μπαρα,properties και διαλεγεις τι θελεις να παρακολουθει η μπαρα.αν δεν εισαι σιγουρος ποιο ειναι τι,δοκιμασε τα ολα... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eυχαριστώ βρήκα μία επιλογή και το πρόβλημα έφτιαξε μερικώς. Από το πληκτρολόγιο πάλι αν και φαίνεται στην οθόνη το γραφικό και τον ήχο να μειώνεται πάλι δεν γίνεται τπτ. Αυτό θα πρέπει να το ψάξω στις ρυθμίσεις ήχου ή πληκτρολογίου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...