Προς το περιεχόμενο

sagem fast 800 για otenet ondsl 8mbits!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιστευεται οτι επαρκει το εν λογω μοντεμ για γραμμη των 8mbit???μεχρι τωρα που εχω ondsl στο 1mbs η γραμμη κλειδωνει 1016/248 η αλλωτε 1016/252 και ειμαι πολυ καλα απο ταχυτητες download (πχ 118kbs ).Με την αναβαθμιση στα 8mbit μηπως θα εχω απωλειες?γιατι ειδα οτι το μοντεμ εχει max receive rate 8096kbs kai oxi 8192kbs που ειναι κανονικα η 8mbs....νταχει μπορει να ειναι πολυ μικρη η διαφορα αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα συγχρωνιζεται κατω απο τα 8000kbs!!με τα νουμερα που σας εδωσα για την 1mbs, που πιστευεται οτι θα κυμανθω οταν μπει η 8ρα???α,ξεχασα να πω οτι η γραμμη ειναι pstn,περιοχη νεα μακρη,αποσταση απο dslam και τα σχετικα δεν μπορω να τα δω διοτι εχω το sagem !!παντως η γραμμη ειναι σταθερη,δεν μου κανει αποσυνδεσεις και τετοια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα ποτε δεν προκειται να δεις 8192. Κι εγω εκανα αναβαθμιση απο conn-x 1Mbit σε 8Mbit και συνδεεται καθε φορα και με αλλο νουμερο πχ. 8032,7587 κτλ.

Το modem δεν φρεναρει τη συνδεση μην ανησυχεις. Παντως θα σου στειλουν αλλο οπως κι εμενα δωρεαν router (ασχετα αν εχω δικο μου εξοπλισμο Linksys WAG54GS).

To δυσαρεστο σε μενα ειναι οτι εχω δηλωσει βλαβη εδω και πολλες μερες γιατι μου κανει συνεχεια αποσυνδεση οποιο modem και να δοκιμασω (εχω δοκιμασει 4-5 router).

Το πρωι πεφτει τυχαια καθε 10,20,30 min και μετα το μεσημερι δεν εχω καθολου γραμμη δεν συγχρονιζει με τιποτα. Εχω αναστατωσει τους παντες στον Οτε και μου ειπανε οτι θα το κοιταξουν και οτι εχω καποιο ηλεκτρομαγνητικο πεδιο και ειναι ευαιστητο κτλ. 2 χρονια με Forthnet 2Mbit δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα μου την εσπαγε που ποτε δεν σηκωναν το τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων γι αυτο εβαλα conn-x. Ελπιζω να βρουνε τι φταιει και να μη μου λενε π@π@ριες περι ρευματων κτλ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to idio problima me ayto pou perigrafeis exei kai enas filos mou me conn-x sta 4mbs....egw pali me otenet ondsl den mou exei kanei edw kai ena xrono kamia aposyndesi stin kyrioleksia!!!o h/y einai 5 meres sinexomena anoixtos!!me tin nea taxytita perimenw na dw kai tha sas pw entypwseis!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...οτι εχω καποιο ηλεκτρομαγνητικο πεδιο και ειναι ευαιστητο κτλ....
Χαχαχαχαχα.... και τους πείραξε που λένε οι εναλλακτικοί ότι φταίει ο ΟΤΕ. Αυτοί σε λίγο θα μας βγάλουν και τρελούς για να μην αποδεχθούν ότι φταίει το δίκτυό τους που είναι GTP. Αν σου κάνει αποσυγχρονισμούς με τα 8Mbps, που να πας και στα 24... :mad:
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το sagem τα 8 θα τα πιάσει(θεωρητικά,αφού είναι adsl) αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι για πολλά πολλά.Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις αυτό που θα σου στείλουν,όπως ανέφερε και ο thanos75x.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...