Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα σύνδεσης


ssd93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορεί να αποσυνδέει το ασύρματο router που έχω και όταν επιθυμώ να του δίνω εγώ την εντολή να ξανασυνδεθεί σας παρακαλώ είναι ανάγκη γιατί πολλές φορές χρειάζομαι να το αποσυνδέω από το διαδίκτυο αλλά η μόνη λύση είναι να το βγάζω από το ρεύμα γιατί δεν έχει κουμπί.

Σας παρακαλώ άμα ξέρετε ένα τέτοιο πρόγραμμα πείτε το μου γιατί θα με σώσετε και καλή σας χρονιά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου το ειπαν απο εκει που εκανα την συνδεση πχ εγω hol παρε τηλ την δικη σου και πες να σου πουν τον τροπο να ειναι οπως παλια με dial up δεν θα παιρνει αριθμο βεβαια αλλα θα μπαινει και θα βγαινει ακριβως το ιδιο !! και εσυ θα κανεις δουλεια σου! στην ουσια το δικτυο δεν κοβετε αλλα εσυ θα κανεις αυτο που θες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μοντέλο είναι linksys wag200g και όχι δε με βολεύει να αποσυνδέομαι από το δίκτυο γιατί έτσι δεν κόβεται το internet εγώ θέλω ένα τρόπο να ελέγχω το router μου... Δοκίμασα να μπω στο 192.168.1.1 αλλά δε με αφήνει λέει ότι απαιτίται έγκριση τι να κάνω λοιπόν???

 

Μόλις είδα ότι στους δύο υπολογιστές που έχω xp το βγάζει κανονικά σαν πύλη internet η οποία είναι σαν να συνδέομαι με modem η ερώτηση είναι τι μπορώ να κάνω για να εμφανιστεί και το ίδιο στα vista

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...