Προς το περιεχόμενο

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ FORTHNET


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά γεια σας και καλή χρονιά!

 

Απο τον Ιουλιο του 2007 εχω κάνει αιτηση στη FORTHNET για αλλαγή στοιχείων τιμολόγησης και τους έχω βεβαια αποστείλει ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικά.

 

Μέχρι σημερα με έχουνε γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι και οσες φορες εχω παραπονεθεί (και βεβαια εχω ξαναστειλει τα δικαιολογητικα) μου λενε οτι στον επόμενο μήνα θα έχει γίνει η αλλαγή, και όταν ζητώ το τηλ του λογιστήριου απο την εξυπηρετηση πελατών δεν μου το δίνουνε, θα ήθελα να ρώτησω μηπως καποιος απο εσας το γνωρίζει απο καμία παλαιότερη υπόθεση του.

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο λογιστήριο πάσχουν λιγάκι :)

εγω έχω πληρωσει 3 λογαριασμους, και τους είχαν μεχρι προσφτατα στα ανεξόφλητα και τα προσθεταν στα προηγουμενα υπόλοιπα. εστειλα mail με screenshot των καταθέσεων, περιμενω να δω τι θα έχει ο επόμενος :)

 

στειλε ενα mail, προς (* οτι mail βρεις στο site τους) και βαλε στο θεμα, και στην 1η γραμμη κειμενου "ΠΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ - ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!"

και την υπόλοιπη ιστορία σου.

 

πχ.

internet-sales πάπια forthnet.gr

info πάπια forthnet.gr

1789-team πάπια forthnet.gr

internet-support πάπια forthnet.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λογιστηριο τους ειναι ΓΤΠ.. Ακομα δεν εχουν λυθει ζητηματα με πιστωσεις και καποιους λογαριασμους μου απο την αρχη του 2007 και εχω επανειλλημενα επισκεφτει και τα γραφεια τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...