pavlosman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ποστάρω εδώ γιατί από ένα σύντομο ψάξιμο στο νετ, βλέπω ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς χρήστες! Στον καινούργιο φορητό (ASUS F3SA) που έχει τα Vista, ο δίσκος δουλευει non-stop! Απενεργοποίησα μία σειρά απο services, κλπ όπως το superfetch, search indexing, defender, automatic disk defragmentation ωsuperfetch, search indexing, defender, automatic disk defragmentation, αλλά το πρόβλημα παραμένει! Ξέρει κανείς κάποια λύση; Μερικά φορουμς λένε ότι το πρωτο service pack λύνει το πρόβλημα! Κάποιος που έβαλε την beta έκδοση ξέρει κάτι σχετικά;
salaminas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εχω και sp1 μια χαρα δουλευει και ετσι και αλλιως τι να σου πω!
cybernero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι με τα SP1 RC λειτουργεί σε φυσιολογικά επίπεδα ο σκληρός. Εγκατέστησε το άφοβα.Εγώ προσωπικά δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (είναι αισθητά πιο σταθερός ο υπολογιστής και ειδικά μεταξύ των μετακινήσεων αρχείων (διαγραφή,αντιγραφή, μετακίνηση και άδειασμα του κάδου γίνεται ταχύτατα πλέον...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.