Προς το περιεχόμενο

Να τον δώσω πίσω;


sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά και ευτχισμένο το 2008.Μετά τις ευχές ας περάσουμε στο θέμα μας.Λοιπόν... πήρα έναν WD elements 160 gb από τα media markt στα 80 ευρώ (ήταν σε προσφορά) πριν λίγες μέρες.Πριν τον αγοράσω ρώτησά εκεί τους πωλητές αν έιναι καλός και τι χαρακτηριστικά είχε.Αυτοί μου είπαν ότι ήταν μια πολύ καλή προσφορά και ότι ο δισκός ήταν στις 5.400 στροφές και είχε memory buffer 8 mb και 2 χρόνια εγγύηση.Όταν ομώς έψαξά στο website του κατασκευαστή δεν είχε πληροφορίες για τις στροφές και το memory buffer του,με λιγό μετέπειτα ψάξιμο στο διαδίκτυο κάποια ηλεκτρονικά ξένα καταστήματα έλεγαν ότι δεν είναι 8 mb αλλά 2 μόλις mb o memory buffer του.Δεδομένου ότι με είχαν διαβεβαιώσει ότι είναι 8 και όχι 2.Τίθεται το ερώτημα <<μπορώ να τους τον επίστρεψω λόγω εξαπάτησης ;>> ή όχι...Επίσης μπορεί να μου πει κανείς αν ο wd elements 160 gb portable 2.5 με model number 1600beve,είναι 5400 στροφών και έχει 8 mb memory buffer.Και τέλος μπορεί να μου δώσει link κανενός προγράμματος για να δω στις πόσες στροφές και πόσο buffer έχει ο σκληρός μου(εκτός τα hd tune και το pc wizzard γιατί τα έχω δοκιμάσει και δεν δουλέυουν σωστά)??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύνδεσε το δίσκο στον Η/Υ και πήγαινε στο device manager. Στο disk drives δες ποιός ακριβώς είναι ο δίσκος που περιέχεται στο κουτί. Έπειτα αναζήτησε στο Net πληροφορίες για το δίσκο (στροφές και cache memory).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε φίλε τι εννόεις λάθος πόστ????

 

εννοω οτι δεν ειχα προσεξει οτι κοιταξες στο site της creative και ειχα γραψει να δεις εκει, αλλα στο τελος το δα που το εγραψες. Εισαι σιγουρος οτι δεν ελεγε δεν ριχνεις αλλη μια ματια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...