Προς το περιεχόμενο

Nba live 08 patch


kokas08

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 3 μήνες μετά...

Παιδιά έχει παίξει κανείς το NBA Live 08 σε Windows Vista x64, με τους τελευταίους drivers για nVidia (174.74) 9800GX2;;;

Ρωτάω γιατί εγώ παίζω μεν αλλά έχω πολλά προβλήματα με το frame rate (απ'ότι φαίνεται), οπότε δεν έχω smooth gameplay με αποτέλεσμα να μην ευχαριστιέμαι καθόλου το παιχνίδι. Έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις στο nVidia control panel (βάζοντας, εκτός άλλων, και όλα σε όσα γίνεται στο "Use 3D application settings"), αλλά δεν βλέλω καμία θεαματική βελτίωση. Με τις 8800GTS 320MB και ATI 3870, που είχα πριν από την 9800GX2, έπαιζα άνετα το παιχνίδι, ακόμη και στα Vista x64. Τώρα όμως με την 9800GX2 υπάρχει πρόβλημα.

Γνωρίζει κανείς να βοηθήσει στο πρόβλημα; Αν ναι, pleaaaase προτείνετέ μου!

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με τους drivers της nVidia (174.74) για τα Windows Vista x64, μάλλον όσον αφορά OPENGL, αφού νομίζω ότι εκεί βασίζεται το παιχνίδι, αν δεν κάνω λάθος. Δοκίμασα τον beta driver 175.12 και τα πράγματα βελτιώθηκαν ελαφρώς.

Επίσης να σημειώσω ότι το παιχνίδι παίζει άψογα σε Windows XP 32-bit με την ίδια κάρτα γραφικών και την ίδια έκδοση driver (174.74).

Μύλος η υπόθεση... έχει κανείς να προτείνει κάτι μήπως παίξει και αυτό το παιχνίδι πραγματικά καλά στα Vista;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα. Ξέρετε αν έχει βγει μετά από τόσο καιρό κάποιο patch του παιχνιδιού για να τρέχει γρήγορα και σε Vista;; Με τους τελευταίους drivers που έχω (175.16 WHQL) δεν είδα καμία βελτίωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχω δοκιμάσει και τους (beta) 175.70 αλλά πάλι καμία αισθητή βελτίωση.. Στα XP το συγκεκρίμένο παιχνίδι παίζει άψογα υπενθυμίζω, με πολύ smooth κίνηση όλων των παικτών, πραγματική απόλαυση. Στα Vista παίζει κανονικά, αλλά ... καμία σχέση. Χάνει πολλά frames και γίνεται κουραστικό και σίγουρα όχι ιδιαίτερα απολαυστικό. Πρέπει να δείτε τη διαφορά για να το πιστέψετε ... όπως και να χει λύση δε βρίσκω και ας έχω το "τέρας" την 9800GX2. Αν κάποιος /κάποια γνωρίζει κάτι που δεν ξέρω, ή έχει καμία ενδιαφέρουσα πρόταση (εκτός του Compatibility mode για το παιχνίδι, που το έχω ήδη δοκιμάσει και ελάχιστα εώς πολύ λίγα κάνει), παρακαλώ να τη γράψει εδώ.

 

Ευχαριστώ! ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Κατάλαβα. Εφόσον κανένας δε ξέρει τίποτα μετά από τόσο καιρό για το πρόβλημα του παιχνιδιού με τα Vista, συμβαίνουν δύο πράγματα:

α) Είτε κάτι πάει πολύ στραβά μόνο στα δικά μου Vista και το πρόβλημα είναι σαν να ψάχνεις "ψύλλο στα άχυρα", είτε...

β) απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει γενικά χάλια στα Vista και το καλύτερο που έχω να κάνω είναι όποτε θέλω να παίξω NBA Live 08 να χρησιμοποιώ Windows XP (μιας και έχω dual boot σύστημα), αν και είναι κουραστικό να χρησιμοποιώ για όλα τα άλλα Vista και μόνο για να παίξω NBA Live 08 να κάνω reboot και να τρέχω τα XP...

Τί άλλο να κάνουμε όμως;;;; Θέλουμε και DX10... για άλλα παιχνιδάκια ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...