Προς το περιεχόμενο

Automatic IP Changer


Metroid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτ'απ'όλα καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα (σε στυλ Scheduler) που να αλλάζει την IP μου αυτόματα ανα ένα συγκεκριμένο διάστημα (που ορίζω εγώ) ή σε συγκεκριμένες στιγμές (που επίσης ορίζω εγώ)?

Άν ξέρει κανείς κάτι , θα παρακαλούσα να το μοιραστεί μαζί μας ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θυμάμαι καλά είχε βγει ένας οδηγός με κάποια freeware προγράμματα (συνδυασμός κάποιων προγραμμάτων) για να κάνεις restart στο modem σου. Αλλά ήταν για usb modem. Για router είναι πιο πολύπλοκο.

Αν ψάξεις θα το βρεις εδώ μέσα. Νομίζω είχε τίτλο κάτι σχετικό με rapidshare.

Αααα και να μην το ξεχάσω, αν δν απαντάει κανείς δεν σημαίνει ότι δεν σε γουστάρει κανείς και σε σνομπάρει. Απλά δεν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό....

Δοκίμασε να κάνεις search λίγο, λογικά θα το βρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είπα ότι δε με γουστάρετε και ότι με σνομπάρετε , απλά , έκανα Bumping καθώς είναι εδώ και 1 εβδομάδα αναπάντητο το ερώτημά μου , και πιστεύω πως όλο και κάποιος θα ξέρεις και θα μου απαντήσει αν κάνω Bumping μια φορά την εβδομάδα.

Anyway , θα κάνω ένα Search , και θα μάθω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν πρέπει να υπάρχει universal πρόγραμμα που να κάνει τη δουλειά που θέλεις, γιατί κάθε router έχει (αν το υποστηρίζει κιόλας) και τις δικές του εντολές σε telnet sessions. Οπότε, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις αν ο δικός σου router υποστηρίζει τέτοιο πράγμα και να ψαχτείς λίγο με telnet scripting...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...