Προς το περιεχόμενο

Δύο mac προβληματάκια


marte

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.

 

Καινούριος mac user και αντιμετωπίζω δύο προβληματάκια.

 

1. Έχω εγκαταστήσει και παραθύρια στον imac μου αλλά όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου εάν δεν πατήσω το alt δεν μου δίνει την επιλογή να διαλέξω λειτουργικό και μπαίνει αμέσως windows. Εγώ προτιμώ να μπαίνει mac os x γιατί τα windows τα έχω για έκτακτες περιπτώσεις (κανά παιχνίδι και σπάνια)

Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?

 

2. Στο πληκτρολόγιο μου έχουν απενεργοποιηθεί οι αριθμοί στο δεξιό μέρος του και δεν βρίσκω λύση δύο μέρες τώρα...(στα windows λειτουργεί κανονικά άρα δεν είναι πρόβλημα στο hardware) Καμιά ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν, μπράβο φίλε που αγόρασες mac. Είμαι παλίος χρήστης και ποτέ δεν μετάνιωσα την αλλαγή στο Mac Os. Οτιδηποτε βοηθεια χρειαστείς είμαι στην διάθεσή σου.

 

Προσωπικά χρησιμοπιώ το rEFIt Boot Menu, έχει γραφικό μενού και κάνει ακριβώς όι ζήτησες. Δοκίμασε το, υποστιρίζει ακόμα και επιλογή για triple-boot σε Linux εκτός απο Windows και Mac Os X.

 

http://refit.sourceforge.net/#download

 

screen2te0.th.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι απαραίτητο το Refit. Απλά θα πας στα Windows στον Boot Camp Assistant και για Start Up Disk θα διαλέξεις Mac OS. Μετά με Alt πατημένο θα μπορείς να διαλέξεις λειτουργικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...