Προς το περιεχόμενο

Θελω λαπτοπ με μικρη οθονη...+ φθηνο..

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι το ίδιο με το να ρωτάς αν τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν θα τις δεχόταν ένα οποιοδήποτε PC με Windows. Το eeePC έχει Intel Celeron M επεξεργαστή, τρέχει Windows, έχει τις USB του κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος για ιδιαίτερο άγχος, είναι ένα κανονικό x86 συμβατό λαπτοπάκι μόνο που είναι πολύ μικρό σε διαστάσεις και βάρος. Τα πάντα θα παίζουν. Go for it, αν σε ενδιαφέρει!

Δημοσ.
ποια η γνωμη σας για αυτο? http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=6&cid=71&mid=96&pid=14506 σε σχεση με το asus eee pc?

Δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους.

Το ASUS eee είναι ένα υποφορητό 7 ιντσών, πολύ μικρό laptop, σχετικά αδύναμο, χωρίς σκληρό δίσκο, χωρίς DVD, όμως καλής ποιότητας κατασκευής και επώνυμο.

Το άλλο που λες είναι ένα κανονικό laptop, όμως από τα φτηνά no-name.

Αν θέλεις κανονικό laptop (και όχι σούπερ μίνι όπως το ASUS) τότε ψάξε καλύτερα το θέμα και πάρε κάποιο επώνυμο. Μεταξύ 450 και 600? υπάρχουν πολλές επιλογές, προσφορές κλπ.

Δημοσ.

Σ' αυτό έχεις δίκιο! Αν θες 12.1 τότε είναι μάλλον απίθανο να βρεις κάτι φτηνό και επώνυμο. Πρέπει να πας στις 14 ίντσες για κάτι τέτοιο.

Πάντως εννοούσα ότι Asus EEE είναι σε άλλη κατηγορία απ' ότι τα laptop, έστω και αυτά των 12 ιντσών. Είναι πολύ διαφορετικά πράγματα, και κατά τη γνώμη μου δεν γίνεται σύγκριση.

Δημοσ.
Σορρυ παιδια.. αλλα δεν ειχα μπει στο φορουμ.

Θα το βρειτε εδω: http://www.clove.co.uk

320? μαζι με εξοδα αποστολης (Συστημενο με ΕΛΤΑ) απο Αγγλια.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να το αγοράσω από το συγκεκριμένο e-κατάστημα. Η Αγγλία και η Ελλάδα δεν έχουν διαφορετικές πρίζες ρεύματος και διαφορετικά Volt όμως;

Δημοσ.
Ενδιαφέρομαι και εγώ να το αγοράσω από το συγκεκριμένο e-κατάστημα. Η Αγγλία και η Ελλάδα δεν έχουν διαφορετικές πρίζες ρεύματος και διαφορετικά Volt όμως;

αγοραζεις ενα ανταπτορα απο οπουδηποτε(1,00-3,00 ευρω) ..δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο

Δημοσ.
αγοραζεις ενα ανταπτορα απο οπουδηποτε(1,00-3,00 ευρω) ..δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο
τα βολτ ειναι ιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...