Προς το περιεχόμενο

Ακόμα ένα νέο PC παρακαλώ την γνώμη σας


kapsts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο 7 χρονια καιρος ειναι να εγκαταλειψω τον P4 1.8. Τοτε το PC μου το πειρα 1200 ευρω και το πουλησα τωρα για 120 ευρω, αλλα ετσι ειναι αυτα.

 

Λοιπον θα ηθελα την γνωμη σας για την παρακατω συνθεση απο το Πλαισιο(καλα κανω? Να το προτιμησω?).

 

3ps7spnz5dqkyf990vow.jpg

 

Ο υπολογιστης θα ειναι για ολες τις χρησεις για gaming, movies 1080p, λιγο επεξεργασια video απο την καμερα μου, κλπ.κλπ.

 

Υποψην επειδη δεν κανω συχνα αναβαθμιση διαλεξα μια συνθεση που να με κρατησει αν οχι αλλα 7 χρονια (το ξεφτιλισα δηλαδη, λογο πολλων οικογενειακων υποχρεωσεων και οικονομικης φυσεως με το προηγουμενο pc)

να ειμαι ανετος για καμια 3-4 ετια.

 

Εχω κολησει στις μνημες δεν ξερω αν ειναι καλες αυτες που διαλεξα. Απο overclokcing λιγα πραγματα θα κανω να παει στο 3αρη ο Quad.

 

Μητρικη ηθελα την Abit pro οπως πολλοι την προτιμανε αλλα μαλλον το Πλαισιο δεν εχει πλεον, ή σταματησε γενικα.

 

Τελος τον επεξεργαστη δεν τον δενω και κομπο μιας και μπορω να περιμενω λιγο για τον Q9450 που ειναι και καλυτερη επιλογη απο αποψη υπερχρονισμου και ποιο futureproof.

 

Επισης με ενδιαφερει να ειναι αρκετα αθορυβος γιατι τον εχω στο σαλονι μου οπου θα τον συνδεω εννιοτε με TV και projectora.

 

Badget 1000-1200.

 

Λοιπον τι λετε πρεπει να αλλαξω-προσεξω κατι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλαρακι εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα zalman 600w που κανει 100ευρω και αντι για 4πυρηνο να παρεις ενα 2πυρηνο 6850,,,τωρα για ψυχτρα cpu εγο προτεινο zalman 9500 led...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως λεω να παω σε λιγο καλυτερες μνημες οπως αυτες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=924253

 

αλλα δεν ξερω αν κανουν για την Gigabyte Ds4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά ρε παιδιά, τί του λέτε του παιδιού?? Η κάρτα γραφικών είναι με παθητική ψύξη και εσείς κολλάτε σε λαλακίες??? Ελεος δηλαδή!!! :-(:-(:-(:-(

 

Πάρε φίλε μου οποιανδήποτε 8800gt με ενεργό σύστημα ψύξης και τα άλλα άστα ως έχουν.:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ThReSh Μια χαρά είναι η ψύκτρα ειδικά για όσους έχουν μικρά cases μέχρι 3ghz τον πήγα τον q6600 :P.Αν και θα πρότεινα στο φίλο αν του χωράει στο κουτί να πάρει το μεγαλύτερο αδελφάκι του ninja plus rev.b

 

@tomasss Το ότι έχει παθητική ψύξη δεν αποτελεί και μεγάλο μειονέκτημα καθώς αν είναι καλή η παθητική ψύξη μπορεί να κάνει μια χαρά oc μερικές φορές καλύτερα και απο το άλλο με ενεργή ψύξη.:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...