antaran Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Kαλημερα. Αποφασισα να αποκτησω λιγο περρισοτερο χωρο για αποθηκευση και ψαχνοντας βρηκα αυτον το δισκο http://www.maxtorsolutions.com/en/catalog/OT4/ απο εδω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978194&product=1023179 Το προβλημα μου ειναι οτι δεν τον αναγνωριζουν τα ΧΡ με κανενα τροπο. Ο δισκος επαιξε κατευθειαν στο φορητο μου (που τρεχει vista), αλλα οταν προσπαθησα να τον βαλω στο desktop προσπαθει να εγκατασταθει, αλλα δεν βρισκει το driver...Mε κανενα τροπο ομως... Δοκιμασα να του βαλω ακομα και drivers απο Μe και 98...Ψαχνει να βρει κατι σαν $winnt$.inf..Εχει κανενας αλλος τετοιο προβλημα; Στο desktop παιζουν και αναγνωριζονται αμεσως ολοι οι σκληροι που εχω, χωρις προβλημα, και ειναι η πτωτη φορα που εχω προβλημα με USB συσκευη. Ο δισκος εχει φορτωμενο, ενα software για backup. Θα μπορουσε αυτο να ειναι το προβλημα;
random Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 seagate.com: Windows XP/2000 - My Drive Is Not Detected At First Installation μπορει να έχει σχέση με το καλώδιο (και το λειτουργικό). τι ετυχε σε εμένα: εχω ενα δισκο ide 2,5'' σε θηκη usb (ξεχωριστά τα αγορασα). έπαιζε κανονικα σε 4 pc με xp sp2. έχασα το καλώδιο usb της θηκης, και βρήκα ενα άλλο απο άλλη θήκη παλιά. ο δισκος συνεχισε να αναγνωρίζεται κανονικά στα 2 pc του γραφείου (win xp sp2), και στο pc2 σπιτιού xp sp2. Σε όλα σαν usb 2.0 αλλα στο PC1 σπιτιού, xp sp2, δεν τον αναγνώριζαν πιά! στο pc1, έχω dual boot, XP και Win2003. Στα W2003 αναγνωριζόταν επισης με το ανταλλακτικό καλώδιο, και όχι στα xp. πήρα άλλο καλώδιο (απο τη φωτογραφική μηχανή μου, σαφώς καλύτερης ποιότητας), και αναγνωρίστηκε και στo pc1 xp sp2 !
antaran Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μα με το δικο του καλωδιο τον συνδεσα...Αλλα και με ενα πολυ μικρο απο μια φωτογραφικη...Τιποτα. Αλλα το λινκ που μου εδωσες και συγκεκριμενα « If Code 28 appears, you will need to test the drive on another computer. If the drive works fine on another computer, there are a few steps to follow: 1. Open a Windows Explorer window (right-click on Start > Explore). 2. In the address bar, type c:\windows\inf and press Enter. 3. Right-click on the file INFCACHE.1. 4. Select Properties. 5. Click on the "Security" tab. 6. Click "Edit" to edit permissions. 7. Click "Add" to add Group or User name. 8. Delete the file. 9. Reboot and the file should be rebuilt, correcting the problem. 10. If that fails, you will need to try to reload the USB drivers for the operating system by inserting your Windows install CD, rebooting, and attempting a Repair/Restore. Warning: This can be dangerous to your data and you should disconnect your external drive before attempting this.» δεν το ειχα δοκιμασει...Ευχαριστω για την απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.