Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με msn και google..


Sirina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο καλος μου υπολογιστης που εχει δημιουργηθει για να με παιδευει τωρα τελευταια κανει το εξης μαγευτικο:

 

- Οποτε παω να μπρω στο μσν δεν μπαινει και οταν κανω αντιμετωπιση προβληματων λεει οτι παρουσιαζει προβλημα στις θυρες. Πλεον, καθημερινα κανω απεγκατασταση και επανεγκατασταση του μσν.

 

- Οποτε μπαινω στο google, με το που παταω να κανει search το οτιδηποτε κλεινει! Και αντε να κλεινε μοναχο του παει και ερχεται, κλεινουν ολες οι σελιδες που εχω ανοιχτα σε tabs.

 

- Κατα βουληση και χωρις να ειμαι καν διπλα του, ωστε να υποθετω οτι κατι το κανω εγω κλεινει μονος του.

 

:mad::mad:

 

Καμια ιδεα τι εχει? Να το κανω εξορκισμο να βγουν τα δαιμονια, να το παω στον τεχνικο ή να το πεταξω να ησυχασω μιας και καλη?

 

Περα απο την πλακα, αμα ξερει κανενας ας μου πει για να ξερω περιπου τι να πω στον τεχνικο. Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον τεχνικο τη να τον κανεις?καταρχας δοκιμασε να αλλαξεις browser,ριξε μια ματια για καναν ιο ,οσο για το msn εγω το παθενα παλια αυτο και εφταιγε το dns στις ρυθμισεις του δικτυου.εβαζε ενα random.οταν το κανα εγω να ψαχνει μονο του τοτε εφτιαχνε.ελπιζω να βοηθησα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως έχει αρχίσει το τρέμουλο και η καταρροή? Το βηχαλάκι ίσως? Το κοίταξες για πυρετό? Ακόμη και άν η απάντηση σε όλα αυτά είναι όχι, τότε σίγουρα ο υπολογιστής σου πάσχει από τη γρίπη των....πουλερικών(την τελευταία, ανανεωμένη έκδοση v2.1!) Θα του δώσεις ένα σιρωπάκι πρωι βράδυ κ ένα Depon ανα 8 ώρες οκ?(antivirus & antispyware -για μένα το ad-aware σε συνδυασμό με το spybot είναι οκ απο antispyware). Αν δείς και τα συμπτώματα παραμείνουν, τότε, αν δεν έχεις "ιατρικές" γνώσεις πήγαινέ το σε έναν γιατρό να του κάνει πλύση εγκεφάλου και να στο παραδώσει ολοκαίνουριο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Antivirus εχω. Σκαναρω συχνα αλλα δεν εχει πιασει κατι.

 

Φορματ εκανα πριν κανα τριμηνο, υποτιθεται για καλυτερα, σταματησε να κανει τις χαριτωμενιες που εκανε τοτε και αρχισε αυτα τα ομορφα.

 

Σκιαχτρο7:

Αυτο που εκανες με το μσν μου το λες σε απλα ελληνικα γιατι εγω ειμαι παντελως, ολοκληρωτικα και απολυτα ασχετη?:o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον ετσι οπως εχει συνδεθει το μοντεμ σου κατω δεξια εχει 2 κλασσικες οθονιτσες που αναβοσβηνουν..πατα εκει πηγαινε ιδιοτητες.μετα στη καρτελα "γενικα" εχει καποιες επιλογες με κουτακια και τικ διπλα..κατεβα στην μπαρα μεχρι να κλικαρεις το πρωτοκολλο internet (tcp/ip).εφοσον πατησεις πανω του μετα πατας ιδιοτητες και εκει βαζουμε αυτοματο και στην ip και στο dns..ελπιζω να βγαλεις ακρη :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκιαχτρο τα κανα αυτα που λες(μαλλον) αλλα αυτο με το κουτακι που θα κανω τικ δεν το βρισκω.:o

 

Για το τροφοδοτικο δεν το χα σκεφτει, αλλα δεν κανω και κατι "βαρυ". Σημερα εκλεισε την ωρα που ειχα ανοιχτα μια σελιδα στο ιντερνετ, ακουγα μουσικη και μιλουσα μσν. Τωρα αν αυτο ειναι βαρυ, παω πασο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...