em_i Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Hello! Φτιαχνω ένα αρχείο XML μέσω Java στα πλαίσια μιάς εργασίας. Εχω δημιουργήσει το document, τα element, τα έκανα appendchild και όλα καλά αλλά έχω 1 προβληματακι στo οποίo δεν μπορώ να βρώ λύση : προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την εντολή doc.setXmlVersion("1.0") για να ορίσω την έκδοση του XML εγγράφου. Δηλαδή θέλω να εμφανίζεται η εντολή <?xml version="1.0" ?> στην κορυφή του εγγράφου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Θα είμαι πραγματικά ευγνόμων σε όποιον μου απαντήσει!!!!
alex2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Φρόντισε η εντολή αυτή να είναι η πρώτη μετά την δημιουργία του doc αντικειμένου,και πες μας αν έφτιαξε.
em_i Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Το δοκίμασα και αυτό.Δηλαδή γράφω ακριβώς: DocumentBuilder docBuilder = dbfac.newDocumentBuilder(); Document doc = docBuilder.newDocument(); //doc.setXmlVersion("1.0"); αλλά τότε δεν μου εμφανίζει το έγγραφο XML. Επειδή το έχω μετατρέψει σε αλφαριθμητικό και το γράφω στη συνέχεια σε αρχείο. Χρησιμοποιώ DocumentBuilder docBuilder = dbfac.newDocumentBuilder(); Document doc = docBuilder.newDocument(); //doc.setXmlVersion("1.0"); για να το μετατρέψω σε αλφαριθμητικό. Παιδιά βοήθεια δεν μπορω να κανω τιποτα
Γηρυόνης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Το δοκίμασα και αυτό.Δηλαδή γράφω ακριβώς: DocumentBuilder docBuilder = dbfac.newDocumentBuilder(); Document doc = docBuilder.newDocument(); //doc.setXmlVersion("1.0"); αλλά τότε δεν μου εμφανίζει το έγγραφο XML. Επειδή το έχω μετατρέψει σε αλφαριθμητικό και το γράφω στη συνέχεια σε αρχείο. Χρησιμοποιώ DocumentBuilder docBuilder = dbfac.newDocumentBuilder(); Document doc = docBuilder.newDocument(); //doc.setXmlVersion("1.0"); για να το μετατρέψω σε αλφαριθμητικό. Παιδιά βοήθεια δεν μπορω να κανω τιποτα Μπορείς να παραθέσεις τον κώδικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.