Προς το περιεχόμενο

Harry Potter&the goblet of fire.

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει τερματισει κανεις το συγκεκριμενο game? Εχω κολλησει 4 μερες στην τελευταια πιστα οπου και αντιμετωπιζω τον Αρχοντα του Σκοτους, τον Ακατανομασττο τον Ξερεις Ποιον τον Λορδο Βολντερμορτ!!!!:lol::lol::lol: Ακομα να τον νικησω!!

Δημοσ.

Ο λαβυρυνθος ηταν πιο ευκολος. Εχω κολλησει αφου διαλυσω ολους τους σκελετους, μετα σε κυνηγαει ενα αγαλμα το οποιο αγαλμα πεφτει πανω μου και με λιωνει . Πως θα νικησω τον Αρχοντα του Σκοτους? Τι πρεπει να κανω για να περασω αυτο το σημειο??

Δημοσ.
σιγα το πραγμα.Προσωπικα νομιζω οτι ο λαβυρινθος ειναι πιο δυσκολος :-D

Για πες μου λοιπον πως περναω την πιστα? Γιατι μου χει:shock::shock: σπασει τα νευρα ο voldermort...

Δημοσ.

εγω εκανα οτι ακριβως ελεγε,αποφευγα τα παντα,και καταστρεφα οτι μου εριχνε.

Εχει καιρο που το εχω τερματσει και δεν το εχω να σου πω ακριβως τι να κανεις.

Δημοσ.

Είναι σχετικά εύκολο! Αφού σκοτώσεις όλους τους σκελετούς, ο Βόλντι θα βάλει το άγαλμα να σε κυνηγάει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθείς να το αποφύγεις πηγαίνοντας όσο μακριά του γίνεται. Στη συνέχεια ο Βόλντεμορτ θα εκτελέσει το Αβάντα Κεντάβρα αλλά θα δημιουργηθεί μια σύνδεση ανάμεσα στα ραβδιά σας και κάτι σα μπάλα θα δημιουργηθεί πάνω σε αυτή την γραμμή σύνδεσης. Προσπάθησε να την κατευθύνεις επάνω στο άγαλμα και στους σκελετούς και θα καταστραφούν όλα. Τέλος μένει να την ρίξεις επάνω στον Ακατανόμαστο και να τελειώσει το παιχνίδι

Δημοσ.

Εχω κολλησει στο σημειο με το αγαλμα. Εχω διαλυσει ολους τους σκελετους και αποφευγω το αγαλμα τις περισσοτερες φορες αλλα καποια στιγμη με πετυχαινει. Παρατηρησα ομως οτι οσο και να αποφευγω το αγαλμα δεν γινεται τιποτα.. Τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Επιτελους τα καταφερα!! Νικησα τον ΒΟΛΝΤΕΡΜΟΡΤ!! Εριξα την μπαλα πανω στο αγαλμα και αυτο καταστραφηκε. Στη συνεχεια τελειωσε το παιχνιδι. Τωρα θα ξεκινησω το harry potter& the order of the phoenix

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...