xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Dualsense appreciation post! Πιάνοντας για πρώτη φορά προχθές το gamepad του ps5, έπαθα απλώς τσότσο! Το σύνδεσα με καλώδιο και έπαιξα tlou2 και ήταν τρελή εμπειρία, όπως και στο demo του stellar blade. Έβλεπα cutscene και το gamepad ήταν ζωντανό, οι εκρήξεις από τα σκάφη ήταν στα χέρια μου, ειδικά εκεί που σκάει μια ρουκέτα στο σκάφος, το ένιωσα από τα αριστερά προς τα δεξιά όσο επεκτεινόταν η έκρηξη. Μπαμπάτσικο βάρος, ωραιό. Καλό χρυσό το nova lite, αλλά τελείωνε πιο γρήγορα η μπαταρία από ότι περίμενα, και στα πλαίσια των εκπτώσεων του plays of day. Btw βρήκα και αυτό, αλλά δε το πέρασα. DualSenseX | DS5 Windows Καταλαβαίνω ότι ενεργοποιεί πλήρως το gamepad ακόμα και ασύρματα. ή αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει ας μας πει. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από xtrmsnpr 2
valantis123 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Ναι ασύρματα και χωρίς steam λειτουργούν τα καλουδια του?
Mr Aris Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 2:30 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Btw βρήκα και αυτό, αλλά δε το πέρασα. DualSenseX | DS5 Windows Καταλαβαίνω ότι ενεργοποιεί πλήρως το gamepad ακόμα και ασύρματα. ή αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει ας μας πει. Μήπως το δοκίμασες?
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου σκέφτομαι και εγώ για αγορά του ps5 controller για pc. Από τα καλύτερα controller της αγοράς και σε πολύ καλή τιμή.
Mr Aris Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, chek2fire είπε σκέφτομαι και εγώ για αγορά του ps5 controller για pc. Από τα καλύτερα controller της αγοράς και σε πολύ καλή τιμή. Προσωπικά μετάνιωσα την αγορά του, έχω συνηθίσει τη θέση του αριστερού μοχλού του xbox, δε τη παλεύω με τίποτα, δε λέω καλά τα μπλιμπλικια αλλά άμα δεν εξυπηρετεί το βασικό σκοπό του τι να το κάνω. Τεσπα μάλλον θα το δουλεύω μόνο με ότι έχει υποστήριξη για τα μπλιμπλικια και πουθενά αλλού
Mr Aris Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, chek2fire είπε καλά εγώ επειδή έχω ps5 το έχω συνηθίσει Ε τότε τι αγορά? σύνδεσε αυτό που έχεις 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 23 ώρες πριν, Mr Aris είπε Μήπως το δοκίμασες? Στις 7/6/2025 στις 11:16 ΜΜ, valantis123 είπε Ναι ασύρματα και χωρίς steam λειτουργούν τα καλουδια του? Πολύ πρόχειρα έβαλα την εφαρμογή, το βλέπει το gamepad είτε ασύρματα είτε ενσύρματα. Μπορείς να πειράξεις τα πάντα πάνω στο gamepad, από λαμπάκια, μέχρι και δονήσεις από τον ήχο και τα άλλα haptic feedbacks, αλλά προκοπή δεν είδα μέσα στο gamepass, δεν το έβλεπε καν. Προσπάθησα να παίξω fh5, και fs2024 αλλά δεν το έβλεπε καν μέσα στα παιχνίδια. Δεν έκατσα να το ψάξω παραπάνω, μιας και τα παιχνίδια που παίζω είναι στο steam και ήθελα να δω πώς λειτουργεί το gamepad με της sony τα παιχνίδια. Επίσης η free έκδοση που υπάρχει στο site, πλέον δεν supportαρετε και σε προτρέπει να αγοράσεις αυτή που υπάρχει στο steam μέσα...Ενώ βγάζει update για από την έκδοση 1.4.9 σε 1.5.0, δεν την περνάει. https://store.steampowered.com/app/1812620/DSX/ αλλά γράφουν στις κριτικές ότι δε λειτουργεί εκτός steam και αν δεν έχεις internet- WTF. Εμείς εκτός steam το θέλουμε, εντός το gamepad λειτουργεί μια χαρά. Και αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το ds4windows που υποστηρίζει το dualsense (δε ξέρω για τα features του όμως τί γίνεται και είναι 100% λειτουργικά) Και τέλος, επειδή δεν μπορώ να βγάζω και να βάζω το καλώδιο που φορτίζω το κινητό για να συνδέω το gamepad με το pc όλη την ώρα, δοκίμασα ένα άλλο(noname) USB-A σε type-c, αλλά δεν δούλευε το gamepad, και έτσι αγόρασα αυτό εδώ SCUF USB-C Charge Cable Light Gray 3.6m. ΥΓ, θα το ψάξω με το ds4windows και θα σας πω. 2
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Mr Aris είπε Ε τότε τι αγορά? σύνδεσε αυτό που έχεις είναι διαδικασία γιατι θα πρέπει να τα αποσυνδέω από ps και μετά στο pc. Αν τα βλέπει το ps με το που τα ανοίγεις ανοίγει και η κονσόλα. 1
Despotas Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Πήρα και εγώ PS5 controller, Chroma Pearl, μας έψησε ο @xtrmsnpr! Είναι σε προσφορά μέχρι αύριο στα 60€ λόγω Days of Play. Το δοκίμασα μόνο με καλώδιο μέχρι στιγμής. Steam games έπαιζε μια χαρά και στο EA FC 25 επίσης το αναγνωρίζει κανονικά. Θα το δοκιμάσω περισσότερο και θα ενημερώσω. Παρακάτω έχει έναν χρήσιμο πίνακα με τη software υποστήριξη του: https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Controller:DualSense 1
Mr Aris Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Η sony πρέπει να κάνει κάνα δωράκι στον xtrmsnpr 🤣 και γω από τη παρουσίαση του το πήρα και λόγο της προσφοράς, την οποία δεν θα γνώριζα αλλιώς. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Despotas είπε Πήρα και εγώ PS5 controller, Chroma Pearl, μας έψησε ο @xtrmsnpr! Είναι σε προσφορά μέχρι αύριο στα 60€ λόγω Days of Play. Το δοκίμασα μόνο με καλώδιο μέχρι στιγμής. Steam games έπαιζε μια χαρά και στο EA FC 25 επίσης το αναγνωρίζει κανονικά. Θα το δοκιμάσω περισσότερο και θα ενημερώσω. Παρακάτω έχει έναν χρήσιμο πίνακα με τη software υποστήριξη του: https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Controller:DualSense Πάμε πάτερ!!!😍 Σκεφτόμουν να πάρω ΚΑΙ το Chroma Indigo ή το Sterling Silver, αλλά είπα, άσε να πάρουμε κάνα sony παιχνίδι σε λίγο καιρό στα steam sales τέλος Ιούνη! Αν δοκιμάσεις και τις 2 εφαρμογές πιο πάνω και δουλέψουν εκτός steam, ρίξε καμία φωνή. Θα αγόραζα το άλλο το app, αλλά αν είναι να μη λειτουργεί εκτός steam, τί να το κάνω; 4 ώρες πριν, Mr Aris είπε Η sony πρέπει να κάνει κάνα δωράκι στον xtrmsnpr 🤣 και γω από τη παρουσίαση του το πήρα και λόγο της προσφοράς, την οποία δεν θα γνώριζα αλλιώς. Αν η sony μας διαβάζει, παρακαλώ ένα ps5 θα ήθελα, ιδανικά τον Μάιο του 2026, ευχαριστώ😁 4 ώρες πριν, chek2fire είπε το plaisio το έχει λόγο της προσφοράς στα 55 ευρώ Ναι ναι! Όλα τα επίσημα μαγαζιά τρέχουν το days of play 28/5-11/6. Καλή περίοδος για να αγοράσει κανείς τα απλησίαστα της sony , παραπάνω δε θα έδινα ποτές, τα 55€ ήταν ταβάνι. Γω από παπλίκ το πήρα. -------- πάντως κάπως μούφα από την sony ότι λειτουργεί και με το pc αυτό το gamepad, ενώ έχει τόσους περιορισμούς και θες πατέντες για να παίξεις! (βέβαια στο κουτί απ΄έξω δε το αναφέρει ή στο manual, μόνο μέσα στο site) Ντε και καλά καλώδιο για να πάρεις όλες τις λειτουργίες που έχει με την κονσόλα που δουλεύει με BT και εκεί ενώ στο pc όχι. +emulator για να το κάνεις να παίξει με άλλες πλατφόρμες εκτός steam (γιαυτό και το steam θα είναι αξεπέραστο, ότι και αν κάνουν οι άλλοι τριγύρω) Επεξ/σία 10 Ιουνίου από xtrmsnpr
Despotas Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Ναι, είναι τραγικό να μην έχει επίσημη υποστήριξη το PS5 controller στο PC εν έτει 2025. Να πρέπει να βάλεις προγράμματα για τα αυτονόητα που τα έχουμε με τα XBOX controller εδώ και χρόνια.. Τέλος πάντων, προχωράμε και βλέπουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα