Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

21century

Hackεύτηκε το πόρταλ του υπουργείου Εξωτερικών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και ένα 24ωρο η ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών παρά το ταξίδι του πρωθυπουργού είναι off. Το Google αναφέρει 'Web Posting InformationΕιδοποίηση\Notification. Για τεχνικούς λόγους το portal βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Due to technical reasons the portal is temporarily unavailable.

http://www.mfa.gr/ - 3k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες'

Σήμερα το greekmme.blogspot.com έγραψε 'Χάκεψαν το site του...Από χθες το site του υπουργείου εξωτερικών έχει βγει εκτός λειτουργίας. Μέχρι και τώρα δείχνει το μήνυμα "Για τεχνικούς λόγους το portal βρίσκεται εκτός λειτουργίας". Οι μέχρι τώρα πληροφορίες (αξιόπιστες) λένε ότι το χάκεψαν κάτι script kiddies. Μάλιστα το παράξενο είναι ότι η εταιρεία που το έχει αναλάβει είναι υπεράνω υποψίας καθότι έχει τα κατάλληλα πολιτικά "κονέ" (κάπως πήρε και τη δουλειά...) και ήδη το θέμα μπαίνει κάτω από το χαλάκι. Φήμες λένε κάποιοι αγνόησαν τις αντιρρήσεις κάποιων υπαλλήλων προκειμένου να δοθεί η δουλειά. Αν μπορεί ας το ψάξει περισσότερο κάποιος.' Υπάρχει δημοσίευση και σε άλλα blog όπως press-gr.blogspot.com

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν δινεινουνε αμοιβη θα τους τους βρω και θα τους παραδοσω με τα κεφαλια τους σε χρυσους δισκους :lol:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν από τα Χριστούγεννα πήρα τηλέφωνο την πρεσβεία στο Λονδίνο. Ο τύπος που έψαχνε για ένα πιστοποιητικό μου, άφησε το τηλέφωνο στο γραφείο και έφυγε. Στο background δύο κυρίες φώναζαν η μία στην άλλη τους κωδικούς ενός δικτύου του ΥΠΕΞ και πως μπαίνουν μέσα. Μάλιστα οι κωδικοί είναι τόσο άθλιοι και εύκολοι που ακόμα και κάποιος 10χρονος που έχει όρεξη, μπορεί να τους βρει.

 

Δεν μου δημιουργεί εντύπωση το γεγονός....

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...