Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τηλεόραση?


kotsalo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,πριν από 2 εβδομάδες περίπου,ίσως λίγο λιγότερο,αγόρασα μια 37'' LCD,την LG 37LF75 συγκεκριμένα...αυτές τις ημέρες παρατήρησα ότι όταν αλλάζω κανάλι και μου βγάζει μαύρη οθόνη ανάμεσα στο zapping,φωτίζεται η οθόνη στην αριστερή κάτω γωνία και στην δεξιά πάνω γωνία,ειδικά στην κάτω γωνία φαίνεται αρκετά.Τώρα που χάζευα λίγο και έχοντας στο μυαλό μου αυτό,έβλεπα μια σκοτεινή σκηνή και πρόσεξα ότι εκεί είναι πιο φωτεινό...παίρνω τηλέφωνο την LG?Σίγουρα δεν πρέπει να είναι έτσι,έχετε ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο?

 

Thanks in advance και sorry για το μεγάλο post

 

Και προς moderators,πριν καταλάθος το έβαλα στο wiki,σβήστε το σας παρακαλώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην απαντάς με ερώτηση,χαχα.Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό (φαντάζομαι ότι αυτο που έχω) αλλά πιστεύω ότι και που το παρουσιάζουν,δεν είναι καλό ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι LCD έχουν μια πηγή φωτός. Συχνά αυτή δεν φωτίζει με ομοιογένεια οπότε δημιουργούνται "άσπρα σύνεφα" όταν βλέπει κανείς κάποια μαύρη σκηνή. Αυτό το λένε clouding.

 

Μην ανησυχείς, συμβαίνει συχνά στις LCD, ακόμη και στις πιο ακριβές. Με το χρόνο μπορεί να χειροτερέψει, μπορεί να καλυτερέψει, μπορεί και να το συνηθίσεις και να μη σε νοιάζει.

 

Μπορείς και να δοκιμάσεις να την αλλάξεις την τηλεόραση, αλλά δεν είναι σίγουρo ότι θα σου τη δεχτούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους πήρα τηλέφωνο,πήρα απευθείας την LG και όχι το e-shop που την πήρα και μου είπαν ότι θα περάσουν από δευτέρα να το δούνε και αν χρειαστεί θα την πάρουν για να μου την αλλάξουν.Τώρα γιατί γίνεται αυτό?Αμαρτία είναι ούτε 2 εβδομάδες τηλεόραση (Α ρε και να μου πούνε: "Α ρε χαζέ,δεν είναι τίποτα,γι'αυτό μωρέ μας φώναξες?")

 

Θα κλειδώσω πόρτα και δεν θα τους αφήσω να βγουν αν δεν μου δώσουν μια απάντηση που να με ικανοποιεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...