Προς το περιεχόμενο

Μπελας το κουτι για ΗΤPC...


evansdimo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω το forum.

 

Το τελευταιο καιρο αποφασισα και εγω να βαλω εν HTPC στο σαλονακι μου

μονο που με πικρα ανακαλυψα οτι οι διαστασεις στο συνθετο ειναι πολυ μικρες στο βαθος με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω κουτι που να μου ταιριαζει η αυτα που βρισκω να ειναι πολυ ακριβα.

 

Το maximum σε βαθος ειναι 32 με 33 cm που μπορει να δεχτει το ραφι του συνθετου αναλογιζομενος οτι πρεπει να αφησω και λιγο χωρο για τα καλωδια πισω.

 

Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Υπαρχουν μαγαζια που μπορουν να σου φτιαξουν ενα HTPC στα μετρα σου και αν ναι με τι κοστος.

 

Προς το παρον εχω στριμωξει ολο το hardware μου σε ενα παλιο Βιντεο player το οποιο σε διαστασεις ειναι 29 cm βαθος :shock: αλλα θα ηθελα κατι πιο ομορφο και μουρατο για το σαλονι απο αυτο.

Αν εγω μπορεσα και στριμωξα ολο το hardware σε τοσες διαστασεις οπως το παλιο μου βιντεο γιατι δεν βγαζουν κια οι εταιριες παρομοια κουτια? :-(

 

Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι μόνο θέμα χώρου, όσον αφορά τον όγκο αλλά και θέμα ψύξης, συμβατότητας με τα υπόλοιπα υποσυστήματα (π.χ. στις διαστάσεις, κούμπωμα μεταξύ τους).

Για αυτό το λόγο έχουν καθοριστεί κάποια standards στα cases ( ΑΤΧ, ΒΤΧ κοκ ) που ακολουθούνται από τους κατασκευαστές.

 

Ότι έχω δει ή έχει περάσει από τα χέρια μου σε htpc case όλα ήταν >440 mm σε βάθος.

Ίσως σου κάνει σε διαστάσεις κάποια από τα dell οριζόντια desktops που κυκλοφορούσαν/ουν αλλά σίγουρα δεν έχουν την εμφάνιση των HTPC Cases.

H άλλη επιλογή είναι να κοπεί η πλάτη του επίπλου για το case ή έστω τρύπες με ποτηροτρύπανο για τα καλώδια.

Τώρα βέβαια αν είναι εφικτό αυτό, το γνωρίζεις εσύ.

 

 

/sc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τα πιο μικρα που εχω δει ειναι το παρακατω:

http://www.pixmania.com/gr/gr/510321/art/hiper/pc-case-media-center-hmc.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMDAzMDI4Mzc7

 

Δυστυχως ομως δεν θα μπορεσεις να βαλεις κανονικο PSU (εχει ενα μικρουλι μεσα), θα πρεπει να βαλεις low profile cpu heatsink, slim dvd και γενικα ολα θα ζεστενονται αρκετα εκει μεσα. Ειδικα αν θελεις να βαλεις και καρτα γραφικων τα πραγματα θα ειναι ακομα χειροτερα. Εχει βγαλει και ενα καινουριο μοντελακι (δεν θυμαμαι τον κωδικο του) το οποιο φαινεται λιγο καλυτερο σε περιπου ιδιες διαστασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...