Προς το περιεχόμενο

Χωράει 2ος σκληρός ???


kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Έχω το παρακάτω Laptop.Απο τη μάνα του έχει εναν σκληρό αν διαβάσετε.Η ερώτηση είναι αν μπορώ να του βάλω άλλον έναν? Επίσης αν τον βάλω εγώ χάνω την εγγύηση? Είναι εύκολο?

Ευχαριστώ!

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900283

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύμφωνα με το με το manual της HP, η σειρά dv96χχ μπορεί να δεχτεί μέχρι 500 GB, 5400-rpm (250 GB × 2).

 

Το DV9680EV έχει ένα δίσκο 250 GB, 5400-rpm, άρα μπορείς να βάλεις έναν ακόμα.

 

Βλέπωντας το manual μου φαίνεται απλή η τοπόθέτηση 2ου δίσκου στο συγκεκριμένο μοντέλο, βέβαια είμαι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους εργασίες.

 

Για την απώλεια της εγγύησης ή όχι δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ πολύ "MpOuZ"! Θα το κοιτάξω...Αν σου είανι εύκολο θέλω 2 πράγματα.1ον) αν μπορείς να μου δώσεις το link για το manual που δείχνει για την τοποθέτηση και γενικά που γράφει αυτά που μου είπες(αν και θα ψάξω και εγώ το manual) και 2ον) αν δεν έχεις δεί το post http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=232419 αν έχεις καμία ιδέα τη φταίει ακόμα και λάθος να είναι βοήθα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα...Άν έχεις όρεξη! Σε ευχαριστώ πάντως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον συνήθως ο controller sata δίνει και 2ο περιθώριο που μπορεις να τοω αντιληφθεις εύκολα τότε γίνεται τοποθέτηση αλλά από καποιον που έχει περισσότερες γνώσεις, επίσης μην ξεχνάς ότι η θερμότητα και κατανάλωση θα αυξηθεί..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δευτερο δίσκο παίρνει το μηχάνημα αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρεις αν δεν δεν έχει ήδη 2ο δίσκο. Για να βάλεις τον 2ο δίσκο χρειάζεσαι κάτι βάσεις και φίσες τις οποίες δεν περιλαμβάνει η hp, αν το μηχάνημά σου έχει 1 σκληρό, οπότε θα αναγκαστείς να τα πάρεις κατευθείαν από hp. Επειδή όμως η hp hellas δηλώνει, άγνοια, πρέπει να τα φέρεις από εξωτερικό ή e-bay. Το θεωρώ μεγάλη φασαρία και δεν ξέρω αν αξίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι τρωγεσαι να βαλεις 2ο σκληρο?Με περισσοτερα δεδομενα ο φορητος θα επιβαρυνθει οσον αφορα τον χρονο ολοκληρωσης εργασιων οπως spyware ,antivirous,rootkit scan κλπ χωρις λογο.Επισης θα μειωθει η αυτονομια ,θα αυξηθει το βαρος και η καταναλωση οταν ειναι στην πριζα.Ασε που αν εχεις ολα σου τα δεδομενα στο φορητο αν παθει κατι το συστημα (διολου απιθανο) θα τα χασεις ολα.Εγω θα σου προτεινα να αγορασεις ενα μεγαλο εξωτερικο σκληρο και να κανεις και τα αντιγραφα ασφαλειας σου και να εισαι κυριλε αν παθει κατι ο φορητος.;) Επισης με το κοστος των εξωτερικων που ολοενα μειωνεται αντιστροφως αναλογα με τη χωρητικοτητα και τις επιδοσεις τους θεωρω ανουσιο να βαλεις 2ο στο laptop :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να βάλω 2ο σκληρό για περισσότερο χώρο και 2ον μία ερώτηση μέσα ο σκληρός αυτή τη στιγμή έχει 1 σκληρό χωρισμένο σε 2 partition απο την μάνα του.Το 1 έχει τα Windows και το άλλο το HP Recovery. Όταν εγώ κάνω recovery το Laptop θα μου σβήσει το 3ο partition που έχω δημιουργήσει εγώ για τα δεδομένα μου η θα κάνει format μονο στο partition με τα Windows?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...