Προς το περιεχόμενο

Ηχεία Logitech X-530


Tracer27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

έχω τα ηχεία που αναφέρω και στον τίτλο ωστόσο δεν μου λειτουργούν τα περιφερειακά ηχεία.Λειτουργεί μονο το woofer και 2 ηχεία.Η κάρτα ήχου μου είναι ALC888 και απο ότι ξέρω υποστηρίζει τα 5.1 Το πρόβλημα είναι πως όπως και να συνδέσω τα καλώδια στην κάρτα γραφικών δεν ακούω απο τα περιφερειακά.Παίζει ρόλο το ότι δεν έχω περάσει ακόμα τους drivers??Και κάτι τελευταίο: ξέρει κανείς πόσες υποδοχές πρέπει να έχει η κάρτα ήχου(η συγκεκριμένη)??

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να λειτουργήσουν τα 2 rear και το center θα πρέπει να βάλεις να παίξει κάτι που 'χει 5.1 υποστήριξη ήχου. Για τη συγκεκριμένη κάρτα, δυστυχώς, δε γνωρίζω να σου πω κάτι αλλά μια creative που έχω, σου δίνει τη δυνατότητα μέσω των drivers να μετατρέψεις τον stereo ήχο σε 5.1 κι έτσι να εκμεταλλευτείς όλα σου τα ηχεία αν θες (δοκιμασμένο με τα x-530). Πιθανόν να υπάρχει τέτοια επιλογή και σε σένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μάλλον αυτό θα γίνεται.Επειδή το έχω κοιτάξει υποστηρίζει το 5.1 ωστόσο απο τον πίνακα ελέγχου των Vista μου βγάζει μόνο στερεοφωνική επιλογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Alc888 ειναι 7+1 !!!

Κατεβασε απο δω τους drivers, και μετα απο το εικονιδιο της Realtec διπλα στο ρολοι, πατα διαχειριση ηχου, και μετα επελλεξε 5+1 ηχο και εισαι οκ. ;)

ftp://202.65.194.212/pc/audio/Vista_R184.zip

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...