Προς το περιεχόμενο

απoθηκευση web-site


predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω premium account σε ενα site με αρθρα στρατηγικης.

μιας και ειναι παρα πολλα θα ηθελα να μαθω αν μπορω με καποιον τροπο να τα τραβηξω στο σκληρο μου σε μορφη .mht η ετσι ωστε να εχω τα λιγοτερα δυνατα αρχεια.

ξερω πως με flashget ας πουμε μπορω να τραβηξω ολα τα αρχεια αλλα για να ανοιξει το καθε αρθρο πρεπει να πατησω στο αντιστοιχο link και η διαδικασια ειναι χρονοβορα.

υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιος τροπος να κανω αυτο που ζηταω?:confused:

ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευκολος τροπος δεν νομιζω να υπαρχει για να παρεις τα κειμενα. Αμφιβαλω αν υπαρχει τροπος για να κανεις ουσιαστικα back up το site χωρις να ειναι ο ιδιοκτητης

 

Ειχα χρησημοποιεισει παλια (πολυ παλια) προγραμματα που κατεβαζουν μια σελιδα και αν θες και τα λινκς που ξεκινουν απο αυτη και τα λινκς που ξεκινανε απο αυτες κτλ κτλ κτλ μεχρι οποιο βαθος πεις εσυ. Το προβλημα με αυτο ειναι οτι θα κατεβασει πολλες σαβουρες και σιγουρα οχι ολα οσα θες

 

 

Αν θες να δεις κατι τετοιο κανε ενα search για site grabbers

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

το teleport δοκιμαζω τωρα αλλα οπως λετε τραβαει οτι νανε και αργει παρα πολυ,ακομα μπορειτε να μου πειτε το project που σωζει πως το βλεπω μετα στον browser μου?

edit: κατεβηκε το site αλλα τελικα δεν μου ανοιγει ολες τις σελιδες, ειχα δωσει βαθος 3, μηπως πρεπει να δωσω παραπανω? αν ναι ποσο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια δε βρισκω ακρη με το teport pro,τραβηξα το site αλλα μετα μου ζηταει παλι login για να διαβασω τα αρθρα και φοβαμαι οτι οταν κανει expire το account δε θα τα εχω πια.

δεν υπαρχει κατι που να τραβηξει μονο τα αρθρα σε txt να τελειωνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...