Προς το περιεχόμενο

amilo xi 2428

andromahos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα το laptop fujitsu amilo xi 2428 και εχει επανω τα vista

παρακαλω παρα πολυ εαν καποιος εχει το ιδιο , ας μου πει πως ενεργοποιουμε την καμερα

ευχαριστο θερμα

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα άδικα, σκέφτομαι να αγοράσω το 2428 αλλά θέλω να μάθω αν έχει καλή ποιότητα κατασκευής, αν θερμαίνεται από την πολύωρη χρήση(γιατί θέλω να δουλεύει για πολλέεεεες ώρες) και την ποιότητα και εξυπηρέτηση του σέρβις.

Δημοσ.
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα άδικα, σκέφτομαι να αγοράσω το 2428 αλλά θέλω να μάθω αν έχει καλή ποιότητα κατασκευής, αν θερμαίνεται από την πολύωρη χρήση(γιατί θέλω να δουλεύει για πολλέεεεες ώρες) και την ποιότητα και εξυπηρέτηση του σέρβις.

Ειναι τελειο, ουτε δερμαινεται καλη ποιοτητα και προς το παρον καλο σερβις

Δημοσ.

Πολυ καλο το εχω και εγω δεν θερμαινεται και δεν ακουγεται σχεδον καθολου καλη ποιοτητα υλικων, σερβις δεν ξερω και ελπιζω να μην μαθω ποτε το εχω με 3 χρονια εγγυηση.

Για την καμερα πρεπει να υπαρχει προγραμμα στο συνοδευτικο CD

Δημοσ.
Πολυ καλο το εχω και εγω δεν θερμαινεται και δεν ακουγεται σχεδον καθολου καλη ποιοτητα υλικων, σερβις δεν ξερω και ελπιζω να μην μαθω ποτε το εχω με 3 χρονια εγγυηση.

Για την καμερα πρεπει να υπαρχει προγραμμα στο συνοδευτικο CD

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω για το amilo xi 2428-004. και που θα το βρω με 3 χρόνια εγγύηση?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά επειδή διάβασα εδώ στο foroum ότι κάποιοι το έχετε το laptop fj amilo xi 2428-004 κάντε καμμιά παρουσίαση να δούμε αν είναι καλό επειδή θέλω να το παρω και το βρήκα στο Γερμανό 999€ αν αξίζει τον κόπο,ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

εχω το 2428 fujitsu siemens το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι νεμεν βλεπει τα usb στιψκ αλλα μου ζηταει cd εγκαταστασεισ τι κανω ξερει κανεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...