Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικό case για VGA...


VampireKiSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από 1 περίπου χρόνο είχα διαβάσει σε περιοδικό ότι η ASUS θα έβγαζε στην αγορά ένα case το οποίο θα δεχόταν οποιαδήποτε pci express κάρτα γραφικών και μέσω της υποδοχής express card θα αποτελούσε μια σημαντική αναβάθμιση για ένα λάπτοπ. Από τότε δεν έχω ακούσει τίποτα νεότερο. Γνωρίζει κανείς κάτι για το θέμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την ιδια απορια ειχα και εγω καποτε αλλα μου απαντησαν οτι δεν ειναι δυνατον να βγει κατι τετοιο γιατι ειναι δυσκολο να απενεργοποιεις την ενσωματωμενη καρτα που εχει το laptop σου και να συνδεετε απο μια θυρα usb... βεβαια στο 2008 ζουμε και δεν κσερεις τι γινετε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βρίσκω το περιοδικό τώρα, πάντως πρέπει να ήταν pc-world 1/07-3/07. Η φιλοσοφία, ή μάλλον το σκεπτικό ήταν να λειτουργεί εναλλακτικά η μία ή η άλλη. Π.χ. στο σπίτι να μπορείς να παίζεις τα παιχνιδάκια σου αλλά από κει και πέρα να μην είσαι αναγκασμένος να το κουβαλάς παντού (το case), οπότε δουλεύει με την ενσωματωμένη. Η σύνδεση θα γινόταν με pcmcia (ή όπως αλλιώς λένε αυτές τις πλαϊνές θύρες). Κρίμα πάντως αν δεν βγήκε τελικά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...