lambros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 χαζο προβλημα αλλα με ενοχλει.βαζοντασ φωτογραφια στο desktop μου βγαζει τα icon names μεσα σε πλαισιο μπλε.οταν βαζω μονοχρωμη φωτογραφια ολα οκ. πως το ρυθμιζω??? σασ στελνω φωτο να δειτε τι εννοοω
dll.hal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας,τακτοποιηση εικονιδιων κατα,ξετσεκαρεις :κλειδωμα στοχειων web..
Blackman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 σε περίπτωση που δεν είναι αυτό που είπε ο dll.hal δεξί κλικ properties στο desktop->Appearance->Advance-> διάλεξε το Icon και βγάλε του το χρώμα
lambros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 dll.hal : δεν ηταν τσεκαρισμενο. blackman:δεν εχει χρωμα το icon. Αλλη ιδεα???
disqualified Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 πηγαινε ιδιοτητες στον υπολογιστη μου στο tab για προχωρημενους, ανοιξε το performance και δες αν ειναι τσεκαρισμενο το use drop shadows... στα ελληνικα δε θυμαμαι πως το λεει, τσεκαρε τα ολα για σιγουρια και πες τι εγινε
washcloud Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ..για δοκίμασε desktop/δεξί/properties/desktop tab/customise desktop button/web tab/καιξε-τσεκάρισμα σε ότι βλέπεις εκεί.. (πρόσφατα το είχα κάνει αυτό για 1 φίλη αλλά δε θυμάμαι ακριβώς πως..) .."Παίξε" λίγο και στο themes tab (στο display properties-10 tab),καν' το windows xp...Kαι κάνε και κανένα restart...
disqualified Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 αν ειναι και απενεργοποιημενο το Lock desktop items δε μου ερχεται κατι στο μυαλο αυτη τη στιγμη, εχεις χρησιμοποιησει καποιο προγραμμα για tweak στο desktop ή κολλησες τπτ περιεργο τελευταια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.