Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/03/2025 at 21:21, Liverpool89 said:

Προσπαθώ να μπω σε μια σελιδα στο ίντερνετ με Chrome και μου βγαζει το παρακατω μυνημα. Ειναι εκτος η σελιδα ; ή μπορει να εχει φαει καποιο σκαλωμα η συσκευη μου.Screenshot_20250309_211634_Chrome.jpg.8e374b9f8fd355760cac33e189f8b29b.jpg

Το website είναι εκτός λειτουργίας ή αδυνατεί να ανταπεξέλθει στον όγκο των αιτήσεων ή είναι σε κατάσταση συντήρησης (το έχουν κατεβάσει λόγω αναβάθμισης, αλλαγής, κλπ)

• Like 1
  • Απαντ. 978
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 09/03/2025 at 21:21, Liverpool89 said:

Προσπαθώ να μπω σε μια σελιδα στο ίντερνετ με Chrome και μου βγαζει το παρακατω μυνημα. Ειναι εκτος η σελιδα ; ή μπορει να εχει φαει καποιο σκαλωμα η συσκευη μου.Screenshot_20250309_211634_Chrome.jpg.8e374b9f8fd355760cac33e189f8b29b.jpg

Επετειακή φανέλα μυρίζει...😁

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η μεγαλύτερη απάτη του διαδικτύου είναι τα λεφτά που πληρώνουμε στις εταιρείες για να είμαστε ο απόπατος του παγκόσμιου internet 

https://www.insider.gr/tehnologia/363741/ti-tahytites-epiase-internet-ton-martio-paradoxo-metaxy-athinas-kai-thessalonikis?utm_source=gazzetta&utm_medium=bolm&utm_campaign=best_of_liquidmedia

Δημοσ.
2 ώρες πριν, totalius είπε

Η μεγαλύτερη απάτη του διαδικτύου είναι τα λεφτά που πληρώνουμε στις εταιρείες για να είμαστε ο απόπατος του παγκόσμιου internet 

https://www.insider.gr/tehnologia/363741/ti-tahytites-epiase-internet-ton-martio-paradoxo-metaxy-athinas-kai-thessalonikis?utm_source=gazzetta&utm_medium=bolm&utm_campaign=best_of_liquidmedia

Βέβαια έχουμε fiber στην Αθήνα που είναι η μισή Ελλάδα και στην άλλη παίζουμε σε VDSL 50αρι που δεν έχει συνήθως γραμμές το ΚΑΦΑΟ, μετά πάμε σε ADSL και μετά πάμε σε κεραία από τον δήμο.

Δημοσ.

Εχουν αποθρασυνθει τελειως τα καθαρματα οι απατεωνες τελευταια

Μεσα σε λιγες μερες εστειλαν 7 spam mail και καλα παραδοση απο ελτα dhl κτλ και μπειτε να πληρωσετε για να λαβετε το πακετο σας κτλ. Σε 3 mail ερχονται καθημερινα καποιες μερες και 2-3 μαζι. Τι γινεται δεν πανε καλα οι δουλειες των απατεωνων και ξεκινησαν το force spamming? 

Screenshot-1.png

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα οι απατεωνες. Απο το lidl.gr οτι κερδισα ενα Makita. Ρε δεν πανε καλα αυτα τα ζωα τι αλλο θα σκεφτουν με το scam τους. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ελα οι απατεωνες. Απο το lidl.gr οτι κερδισα ενα Makita. Ρε δεν πανε καλα αυτα τα ζωα τι αλλο θα σκεφτουν με το scam τους. 

Τουλάχιστον να έλεγαν για κάνα parkside να πεις ότι προσπάθησαν :P 

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, manolis940 είπε

Τουλάχιστον να έλεγαν για κάνα parkside να πεις ότι προσπάθησαν :P 

Δες εδω με τους ηλιθιους

Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το βαζω εδω και αν ανηκει σε αλλη κατηγορια παρακαλω να μεταφερθει.μολις μπηκα σε ενα δευτερο μειλ που εχω ,μετα απο ενα μηνα και μου γραφει το εξης μυνημα:

Ειδοποίηση ασφάλειας: Σύνδεση κοντά στην τοποθεσία Kato Achaia σε μια νέα συσκευή

Αγαπητέ ......,

Κάποιος συνδέθηκε μόλις στον λογαριασμό σας στο Facebook κοντά στην τοποθεσία Kato Achaia, Greece στη συσκευή Mobile Safari σε Apple iPhone. Αν δεν ήσασταν εσείς, είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε ορισμένα απλά βήματα για να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας.

Ήσασταν εσείς;

static_map.php?v=2060&ccb=4-4&size=500x200&center=38.15%2C21.55&zoom=10&language=el_GR&scale=2&_nc_client_caller=static_map.php&_nc_client_id=account_center_email
uqz0HYvMWqo.png
Kato Achaia, Greece
gDNDkK3bVEA.png Mobile Safari σε Apple iPhone
SAdErb3O185.png Δευτέρα 21 Απριλίου 2025 στις 9:00 μ.μ.

Δεν ήμουν εγώ

Αν ήσασταν εσείς, μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το email.

Αναρωτιέστε εάν αυτό το email είναι πράγματι από εμάς; Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για επιβεβαίωση: l

Ενεργοποιήσαμε τις ειδοποιήσεις σύνδεσης για να βελτιώσουμε την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Θα συνεχίσουμε να σας ειδοποιούμε όταν το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας χρησιμοποιούνται για σύνδεση από νέο πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευή.

Σας ευχαριστούμε,
Ασφάλεια στο Facebook

από
Meta
© Facebook. Meta Platforms Ireland Limited, Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Ireland
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε στη διεύθυνση [email protected]. 
Για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή, μην προωθήσετε αυτό το email. Μάθετε περισσότερα

ομως εγω δεν μενω πελλοπονησο και δεν ημουν ταξιδι στην κατω αχαια.εχω ομως email_open_log_pic.php?mid=6334d5a0ee593G5b07ec1206bcG6334da3a4e865G2bfiPhone. δεν εκανα κλικ στον συνδεσμο του φατσαμπουκ ,μηπως κατι δεν παει καλα μαυτο.μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση,γιατι πρωτη φορα μου συμβαινει?

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα δεν υπαρχει θεμα. Απλα η IP σου φαινεται οτι ειναι απο εκει. Και εγω ειμαι Χαλκιδικη και καποιες φορες γραφει οτι μπηκε καποιος απο Αθηνα την ιδια ωρα που συνδεομαι ειμαι εγω δηλαδη απλα η IP εχει προελευση εκει. Δεν ειναι scam 100% ειναι legit και το εχω δει πολλες φορες σε πολλα επισημα site που σου αναφερουν ποιες IP συνδεθηκαν. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mike15 είπε

το βαζω εδω και αν ανηκει σε αλλη κατηγορια παρακαλω να μεταφερθει.μολις μπηκα σε ενα δευτερο μειλ που εχω ,μετα απο ενα μηνα και μου γραφει το εξης μυνημα:

Ειδοποίηση ασφάλειας: Σύνδεση κοντά στην τοποθεσία Kato Achaia σε μια νέα συσκευή

Αγαπητέ ......,

Κάποιος συνδέθηκε μόλις στον λογαριασμό σας στο Facebook κοντά στην τοποθεσία Kato Achaia, Greece στη συσκευή Mobile Safari σε Apple iPhone. Αν δεν ήσασταν εσείς, είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε ορισμένα απλά βήματα για να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας.

Ήσασταν εσείς;

static_map.php?v=2060&ccb=4-4&size=500x200&center=38.15%2C21.55&zoom=10&language=el_GR&scale=2&_nc_client_caller=static_map.php&_nc_client_id=account_center_email
uqz0HYvMWqo.png
Kato Achaia, Greece
gDNDkK3bVEA.png Mobile Safari σε Apple iPhone
SAdErb3O185.png Δευτέρα 21 Απριλίου 2025 στις 9:00 μ.μ.

Δεν ήμουν εγώ

Αν ήσασταν εσείς, μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το email.

Αναρωτιέστε εάν αυτό το email είναι πράγματι από εμάς; Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για επιβεβαίωση: www.facebook.com/help/check-email

Ενεργοποιήσαμε τις ειδοποιήσεις σύνδεσης για να βελτιώσουμε την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Θα συνεχίσουμε να σας ειδοποιούμε όταν το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας χρησιμοποιούνται για σύνδεση από νέο πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευή.

Σας ευχαριστούμε,
Ασφάλεια στο Facebook

από
Meta
© Facebook. Meta Platforms Ireland Limited, Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Ireland
Αυτό το μήνυμα στάλθηκε στη διεύθυνση [email protected]. 
Για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή, μην προωθήσετε αυτό το email. Μάθετε περισσότερα

ομως εγω δεν μενω πελλοπονησο και δεν ημουν ταξιδι στην κατω αχαια.εχω ομως email_open_log_pic.php?mid=6334d5a0ee593G5b07ec1206bcG6334da3a4e865G2bfiPhone. δεν εκανα κλικ στον συνδεσμο του φατσαμπουκ ,μηπως κατι δεν παει καλα μαυτο.μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση,γιατι πρωτη φορα μου συμβαινει?

με εκείνο το email έχεις κάνει εγγραφή στο facebook?Στο FB σου μπαίνεις;Το email σου έιναι svenola κλπ κλπ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

με εκείνο το email έχεις κάνει εγγραφή στο facebook?Στο FB σου μπαίνεις;Το email σου έιναι svenola κλπ κλπ ?

ναι βασικα δεν ειναι δικο μου αποκλειστικα,του ανιψιου μου ειναι και επειδη βαριεμαι να φτιαχνω αλλο ,το εχουμε μαζι.

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Λογικα δεν υπαρχει θεμα. Απλα η IP σου φαινεται οτι ειναι απο εκει. Και εγω ειμαι Χαλκιδικη και καποιες φορες γραφει οτι μπηκε καποιος απο Αθηνα την ιδια ωρα που συνδεομαι ειμαι εγω δηλαδη απλα η IP εχει προελευση εκει. Δεν ειναι scam 100% ειναι legit και το εχω δει πολλες φορες σε πολλα επισημα site που σου αναφερουν ποιες IP συνδεθηκαν. 

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

παιδια επειδη δεν ειναι αποκλειστικα δικο μου και εκανα το λαθος να το ποσταρω μπορειτε να το σβησετε απο την παραθεση σας? ευχαριστω.

παντως πρωτη φορα μου το κανει εστω και για IP λαθος.συνηθως με βαζει σε κανα νομο διπλα.π.χ χαλκιδικαρα..αλλα τοσο κατω ποτε γιαυτο μου φανηκε παραξενο..

μαλλον επειδη πρωτη φορα μπηκα απο το κινητο στο facebook,εγινε αυτο.δεν ειχα εμπειρια γιατι δεν μπαινω απο κινητο εκει.

Επεξ/σία από mike15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...