Προς το περιεχόμενο

HGL 6vs6 Battlefield 2 cup


geosu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Hellenic Gaming League με χαρά ανακοινώνει το πρώτο cup για το 2008, το οποίο, όπως είχαμε προαναγγείλει , αφορά το Battlefield 2.

 

Το cup θα γίνει στις 26 και στις 27 Ιανουαρίου, ενώ οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου.

 

Η εγγραφή κάθε ομάδας μπορεί να γίνει από τον αρχηγό της στο κατάστημα Gnet από το οποίο επιθυμεί να αγωνιστεί,. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο cup είναι η εγγραφή όλων των μελών της ομάδας στην σελίδατου HGL.

 

Η δομή και το πρόγραμμα του cup θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα από την λήξη των εγγραφών.

 

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία internet cafe Gnet, σε συνεργασία με το Noobwars Gaming Community, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ηλεκτρονικού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικές πληροροφίες για το Cup μπορείτε να βρείτε στο:http://www.hgl.gr/battlefield-2/2.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Μετά από ένα διήμερο συναρπαστικών αναμετρήσεων, το πρώτο cup της Hellenic Gaming League (H.G.L.)γιατο 2008 έφτασε στο τέλος του. Δεκατρείς ομάδες από όλη τηνΕλλάδα(Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδο, Σέρρες, Κιλκίς,Κέρκυρα,Αγρίνιο) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και διαγωνίστηκαν στο HGL Battlefield 2 cup 2008.

 

Οι HEATαπότο Gnet Καλλιθέας διατήρησαν τα σκήπτρα και χρίστηκαν πρωταθλητέςγιαδεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στον τελικό δεν άφησαν περιθώρια στους HEAT 2 από το Gnet Κιλκίς και τους νίκησαν με το επιβλητικό 219-0. Οι ultr4s από το Gnet Αμαρουσίου πήραν την τρίτη θέση, ενώ οι OUGr από το Gnet Μελενίκου περιορίστηκαν στην τέταρτη θέση.

 

Μπορείτε να βρείτε όλα τα αποτελέσματα του Cup εδώ. Επίσης, υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διαγωνιζόμενες ομάδες στο gallery της σελίδας.

 

Οιαπονομέςτων νικητών θα γίνουν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στα καταστήματααπό ταοποία διαγωνίστηκαν οι τρεις νικήτριες ομάδες, δηλαδή στο Gnet Καλλιθέας, στο Gnet Κιλκίς και στο Gnet Αμαρουσίου.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 9 Φεβρουαρίου, όταν και ξεκινάει το HGL CS:Source Cup 2008, για το οποίο υπάρχουν πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της Hellenic Gaming League.

 

Χορηγοί επικοινωνίας των HGL tournaments για το 2008 είναι τα Mad TV, Mad Radio, Pathfinder, Foititis.gr, Gnetradio.gr και Noobwars.gr.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...