littlelouievegos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Virtual dub εννοειται.. Μικρο και πολυ-λειτουργικο. Και εχει και direct stream copy ετσι ωστε σε "κοψε-ραψε"καταστασεις να μην χρειαζεσαι ξανα encoding μετα αν δεν θες.. edit.. Oops με προλαβε εδω και ωρα ο Parsifal..
geioannou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 και κατι ακομα....οταν ολοκληρωσω το κοψε-ραψε και επιλεξω το Direct Stream Copy τι παταω ως αναφορα το save ? απο οτι ειδα βαζοντας αυτην τη ρυθμηση και πατωντας το save avi μου λεει οτι δεν το δεχετε !!
littlelouievegos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 και κατι ακομα....οταν ολοκληρωσω το κοψε-ραψε και επιλεξω το Direct Stream Copy τι παταω ως αναφορα το save ?απο οτι ειδα βαζοντας αυτην τη ρυθμηση και πατωντας το save avi μου λεει οτι δεν το δεχετε !! Αφου κοψεις ραψεις και πατησεις video->direct stream copy , πατας save as και οχι save..Ετσι βαζεις δικο σου ονομα στο νεο αρχειο που θα δημιουργηθει
geioannou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 κανω ακριβος οτι μου λες αλλα μου βγαζει το παρακατω error !!! περιμενω νεοτερες εντολες....
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Τί είδους αρχείο video δίνεις ως είσοδο στο VirtualDub; Δώσε File --> Information και τράβα με ALT+PrintScreen ένα screenshot να μας δείξεις...
parsifal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Το αρχείο είναι MPEG με MPEG-1 (πιθανότατα, λόγω της VideoCD ανάλυσης) video. Δε μπορείς όμως να έχεις MPEG video stream σε AVI container. Το VirtualDub αν και μπορεί να φορτώσει τέτοια αρχεία, δε μπορεί να σώσει σε MPEG. Για μη απωλεστικό κόψιμο/ράψιμο σε MPEG1/2, δες στο Wiki του φόρουμ για μία εναλλακτική λύση...
geioannou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 πω πω αυτο μου φαινετε πολυ περισσοτερο πολυπλοκο απο το αλλο, το οποιο το ειχα βολευτει....
littlelouievegos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Οπως σου ειπε ο Parsifal ειναι μαλλον αδυνατο να γινει κατι τετοιο γιατι τα AVI files δεν τα πανε καλα με B frames.. Να μην σε μπερδευω και να μπορει να γινει (ξεχωριστο encoding εικονας /ηχου), θα ειναι τρομερα δυσκολο να το καταφερεις ..
parsifal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 πω πω αυτο μου φαινετε πολυ περισσοτερο πολυπλοκο απο το αλλο, το οποιο το ειχα βολευτει.... Επειδή το άρθρο Wiki έχει γραφεί από εμένα, θα με ενδιέφερε οποιοδήποτε σχόλιο έχεις να κάνεις για να το διορθώσω προς το χρηστικότερον. Εκτός αν εννοείς πολύπλοκη τη χρήση των ίδιων των προγραμμάτων, όπου εκεί δε μπορώ να παρέμβω δυστυχώς!
geioannou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 οχι δεν εννουσα οτι ειναι ακαταλαβιστικο και μπερδεμενο. εννοουσα οτι εκει που στην μια περιπτωση ειχα ενα προγραμμα και αυτο απλο, τωρα πρεπει να εγκαταστησω 3 προγραμματα ...κτλ. απο οτι διαβασα δεν πρεπει να ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.θα το κανω παντος και θα σου πω και σχολια σχετικα με τις οδηγειες αλλα και με το αποτελεσμα.... απλα ολο το σαββατοκυρικο θα ειμαι σε ενα μηχανημα Ρ3 στα 800 και δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερει να κανει αυτη τη δουλεια. εαν δεν γινει πρεπει παλι απο εβδομαδα....σε καποιο πιο δυνατο μηχανημα.
disqualified Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 οχι δεν εννουσα οτι ειναι ακαταλαβιστικο και μπερδεμενο.εννοουσα οτι εκει που στην μια περιπτωση ειχα ενα προγραμμα και αυτο απλο, τωρα πρεπει να εγκαταστησω 3 προγραμματα ...κτλ. απο οτι διαβασα δεν πρεπει να ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.θα το κανω παντος και θα σου πω και σχολια σχετικα με τις οδηγειες αλλα και με το αποτελεσμα.... απλα ολο το σαββατοκυρικο θα ειμαι σε ενα μηχανημα Ρ3 στα 800 και δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερει να κανει αυτη τη δουλεια. εαν δεν γινει πρεπει παλι απο εβδομαδα....σε καποιο πιο δυνατο μηχανημα. Δε θα προτεινα επανακωδικοποιηση αρχειου σε 800MHz οσο κι αν θαυμαζω τον P3 1GHz μου, ωστοσο αν εχεις χρονο και ορεξη δοκιμασε το να δεις πως παει θα εχει ενδιαφερον, εχω κανει και εγω τα δικα μου πανω σε τετοιο μηχανημα
parsifal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ...απλα ολο το σαββατοκυρικο θα ειμαι σε ενα μηχανημα Ρ3 στα 800 και δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερει να κανει αυτη τη δουλεια... Δεν τίθεται θέμα, τέτοιες εργασίες δεν είναι CPU-intensive. Αν κάπου δημιουργείται bottleneck, αυτό θα είναι στους σκληρούς δίσκους...
disqualified Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δεν τίθεται θέμα, τέτοιες εργασίες δεν είναι CPU-intensive. Αν κάπου δημιουργείται bottleneck, αυτό θα είναι στους σκληρούς δίσκους... Μιλας για απλο κοψιμο ραψιμο και οχι για επανακωδικοποιηση ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.