Προς το περιεχόμενο

asrock 775 dual-880 pro


voltage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ....ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ asrock 775 dual-880 pro ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ!ΦΟΡΑΩ ΤΩΡΑ INTEL P4 ΣΤΑ 3.2 MHZ!ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ?ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΥΡΙΝΟ?ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝΕ ΠΟΛΥ...ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.. ΕΧΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΟ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ DDR2 2Χ512 RAM 333mHZ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ DDR2 2Χ1GB 667MHZ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ PC ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΟΡΙΣΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΕΧΩ 2Χ512 ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ: (OTAN MOY TO EKANE AYTO ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΙΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ PC ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ 1GB ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 512MB) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ PC ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟ ΤΙΣ 2Χ1GB( Η ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΑΣ RAM EINAI CRUCIAL ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΑΝΩ ΕΝΑ Q3 ME KOKKINA ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να αφήσεις μόνο τα ddr2 dimmακια.

Συνήθως τέτοια m/b που υποστηρίζουν και τα δύο είδη μνήμης θέλουν μόνο το ένα απο τα δύο πάνω ( ddr ή ddr2 ) και όχι και τα δύο μαζί (ddr + ddr2)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

eευχαριστω για την βοηθεια αλλα δεν εχω ddr μονο ddr2 εχο και η καινουργιες και η παλιες ddr2 ηταν. (αλλα κατι που εχο παρατηρησει με το pc ειναι οτι το καλοκαιρι που εβαλα εναν WD250GB δεν τον αναγνωριζε και ηρθε καπιος τεχνικος το πηρε στο εργαστηριο του κατι εκανε δεν ξερω τι ομως και οταν μου το ηφερε τον αναγνοριζε κανονικα). εαν βαλω της καινουργιες ram και δεν της αναγνωριζει λετε να εχω προβλημα. και κατι αλλο ξερει κανεις πιες ram ddr2 δεχεται η μητρικη μου καρτα. ευχαριστω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...