Προς το περιεχόμενο

Τη Δευτέρα καινούρια σύνδεση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έφτασε επιτέλους η ώρα να κάνω και εγώ σύνδεση στο σπίτι μου. Την Κυριακή έρχονται να μου περάσουν το τηλέφωνο και τη Δευτέρα είμαι για αίτηση. Μένω στην Λάρισα στα Πυροβολικά. Είμαι ψημμένος για Forthnet 24, αλλά λέω πριν την βάλω να κάνω μια τελευταία ερώτηση σε εσας εδώ. Τι λέτε λοιπόν? :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγω παντως αυτο εκανα!!! Μολις μετακομισα στο νεο σπιτι ο μονος λογος που εβαλα τηλεφωνο ηταν για να παω στην forthnet.Ψαξτο λιγο ομως σχετικα με τα δικαιολογητικα που θα χρειαστεις για την αιτηση σου καθως εγω εκανα τη βλακεια και περιμενα να μου ερθει ο πρωτος λογαριασμος του οτε που απαιτειται,ενω κατοπιν ακουσα εδω μεσα οτι μπορεις να ζητησεις ενα χαρτι απο τον οτε αντιστοιχο ωστε να γλυτωσεις το να περιμενεις 2 μηνες για τον πρωτο λογαριασμο.

Ως αναφορα το ποια εταιρεια???

Απο μενα forthnet:-):-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@thodoras

Μολις μετακομισα στο νεο σπιτι ο μονος λογος που εβαλα τηλεφωνο ηταν για να παω στην forthnet.Ψαξτο λιγο ομως σχετικα με τα δικαιολογητικα που θα χρειαστεις για την αιτηση σου καθως εγω εκανα τη βλακεια και περιμενα να μου ερθει ο πρωτος λογαριασμος του οτε που απαιτειται,ενω κατοπιν ακουσα εδω μεσα οτι μπορεις να ζητησεις ενα χαρτι απο τον οτε αντιστοιχο ωστε να γλυτωσεις το να περιμενεις 2 μηνες για τον πρωτο λογαριασμο.

Ως αναφορα το ποια εταιρεια???

Απο μενα forthnet

 

Σε ευχαριστώ φίλε. Άρα έχω +1 για forthnet. Και εγώ τηλ έβαλα μόνο κ μόνο για τη σύνδεση. Για αυτό που λες για τα δικαιολογικά τα ξέρω. Γι'αυτό λέω εξάλου τη Κυριακή μου βάζουν τηλ, τη Δευτέρα κάνω αίτηση ;)

 

@thresh

Forthnet Netone OTE imho (όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά προτεραιότητας )

 

Είσαι φοβερός...και λίγο μπελάς :-) . Δηλαδή τώρα εσύ τι λες: Εντάξει, μου λες να μη παίξω με άκυρες όπως Tellas ή HOL, και επίσης ότι η Forthnet ας μην είναι και η πρώτη μου επιλογη??? Και επειδή δε θέλω να μπλέξω με ΟΤΕ, μήπως να την έψαχνα και με την netone??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...