Προς το περιεχόμενο

LINKSYS WAG200G


Teousis84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα guys...

έχω ένα router Linksys WAG200G με σύνδεση Forthnet 2play στα 24 Mbps.

Tο εν λόγω router μου κάνει το εξής παράδοξο...ενώ είμαι στο Internet και όλα είναι up...κάθε περίπου 10 με 15 λεπτά σβήνει το φωτάκι ''dsl'' και το φωτάκι ''internet''.Eγώ δεν πειράζω τίποτα...απλά βρίσκομαι σε σελίδες!!!Στο διάστημα λοιπόν αυτό που σβήνουν αυτά τα δύο λαμπάκια...λογικό και επόμενο...πέφτει και η σύνδεση!!!Αυτή η απενεργοποίηση διαρκεί περίπου 10 δευτερόλεπτα και μετά ανάβουν τα φωτάκια από μόνα τους και η σύνδεση ανεβαίνει...και όλα είναι όμορφα και ωραία!!!Όλος αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται διαρκώς...περίπου κάθε 10 ή 15 λεπτά!!!Το συγκεκριμένο router το έχω συνδεδεμένο κανα 20ήμερο!!!

 

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι είναι αυτό και από πού μπορεί να προέρχεται...Μπορεί κάλλιστα να έχω κάνει κάποια ''πατάτα'' από τις ρυθμίσεις του router...αλλά δεν πιστεύω να φταίει η συσκευή,το ελπίζω δηλαδη...

 

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό και έχει την καλοσύνη και την όρεξη ας με βοηθήσει...γιατι το λιγότερο...είναι σπαστικό όλο αυτό!!!

 

thanx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με το linksys γινονται κατι παραξενα διοτι εχο και εγω κατι παραξενα.στα ποσα κλειδωνεις?8α μπορουσες να πεις στην forthnet να σου αλλαξει προφιλ αλλα για την ωρα αστο.πες στα ποσα κλειδωνεις και μετα σου λεω και τα υπολοιπα.απο την αλλη μπορεις να κανεις την καλυτερη λυση.βαλε πανω το siemens και απο εκει συνδεσε το linksys πανω ωστε το linksys απλα να δινει ασυρματα και τιποτε αλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγαπητέ poulino...ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!

 

βασικά,δεν ξεκαθάρισα κάτι...είμαι λίγο άσχετος με το internet...ξέρω απλά βασικές έννοιες...τώρα το στα πόσα κλειδώνω μου ακούγεται σαν κινέζικα!!!

 

αν θές γίνε πιο specific...όπως και να 'χει thanx for the advice!!!

 

Βασικά το site της Forthnet έχει τις ρυθμίσεις άλλα ντ άλλων για το Linksys...έτσι κι εγώ έφτιαξα μόνος μου τις ρυθμίσεις γιατί δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει σχετικά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...