Προς το περιεχόμενο

Star Trek XI (2008)

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ έχω καταλάβει ότι ο James T. Kirk είναι ο πατέρας του ήρωα της ταινίας, που ουδεμία σχέση έχει όμως με τον James T. Kirk του timeline που όλοι γνωρίζουμε. Η αναφορά γίνεται για "να την πει" κατά τη γνώμη μου στους Trekkies "that was another life" και αφετέρου να συσπειρώσει κόσμο εφόσον το όνομα είναι πιασάρικο.

Η ταινία αφηγείται τα πρώτα χρόνια του γνωστού μας James Τ. Kirk, σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ονομάζεται James Cyberious Kirk

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ρόντενμπέρυ, ο οποίος αν ζούσε θα τους είχε πάρει με τις πέτρες. Πήραν ένα καταπληκτικό franchise με "αρρωστημένους" οπαδούς, και το γαμήσανε...κρίμα, πολύ κρίμα.

Δημοσ.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ρόντενμπέρυ,

Συμφωνώ. Ουδεμία σχέση το Star Trek του Ρόντενμπέρυ με αυτό εδώ. Το ξαναλέω, η σειρά δεν άρεσε σε πολλούς γιατί ήθελε μυαλό για να τη δεις...

ο οποίος αν ζούσε θα τους είχε πάρει με τις πέτρες.

Συμφωνώ

ήραν ένα καταπληκτικό franchise με "αρρωστημένους" οπαδούς

Συμφωνώ

και το γαμήσανε...κρίμα, πολύ κρίμα.

Εδώ χωράει συζήτηση. Η ταινία θα γίνει blockbuster, θα φέρει πολύ κόσμο και ίσως αποτελέσει και αιτία για ένα καινούριο tv series. Ας μη ξεχνάμε ότι το franchise για λόγους που αποτελούν τεράστια συζήτηση, αργοπέθαινε. Τουλάχιστον αν βγει κάτι καλό, θα είναι το "reboot" του Star Trek.

• Super Moderators
Δημοσ.

ας δώσουμε ένα benefit of the doubt στην ταινία μέχρι να την δούμε (ή να διαβάσουμε πολλές κριτικές :P )

μετά θα βγάλουμε τα φτυάρια :P

Δημοσ.
.... Η ταινία θα γίνει blockbuster, θα φέρει πολύ κόσμο και ίσως αποτελέσει και αιτία για ένα καινούριο tv series. ...

Amen, So say we all και ό,τι άλλο θέλετε

edit : όσο και να τρίξουν τα κόκκαλα του roddenberry αποκλείεται να είναι χειρότερο από το Insurrection

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

/me εχει το φτυαρι ετοιμο just in case

απο τα πρωτα reviews μαλλον η ταινια θα κερδισει οσους δεν εχουν ξανα ασχοληθει με το trek franchise, λογω εφε, ipod style σκηνικων και νεανικου καστ. οι trek φανς ομως μαλλον θα απογοητευτουν..προσωπικα με χαλαει η αισθητικη της νεας ταινιας, το καστ (σε ενα preview καποιος χαρακτηρισε ευστοχα τους πρωταγωνιστες σαν "πορνοσταρ απο κακογουστη gay τσοντα", "where Star Trek Meets Beverly Hills 90210" κλπ) και κυριως τα λαθη στο σεναριου σε σχεση με το κανονικο story..

το αποτελεσμα θα δειξει

edit: θα γινει ωραιο videogame παντως..

Δημοσ.

edit : όσο και να τρίξουν τα κόκκαλα του roddenberry αποκλείεται να είναι χειρότερο από το Insurrection

Να μου λεγες το undiscovered country να πω ναι, αλλά το insurrection μια χαρά ταινία ήταν. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά μην συγκρίνουμε τον κεν και την μπάρμπι που θα παίζουν σε αυτή την ταινία, με τους νιμόι, σάτνερ, ή και τους στιούαρτ και φρέικς που στο κάτω κάτω ήταν επιλογές του roddenberry.

• Moderators
Δημοσ.
/me εχει το φτυαρι ετοιμο just in case

απο τα πρωτα reviews μαλλον η ταινια θα κερδισει οσους δεν εχουν ξανα ασχοληθει με το trek franchise, λογω εφε, ipod style σκηνικων και νεανικου καστ. οι trek φανς ομως μαλλον θα απογοητευτουν..προσωπικα με χαλαει η αισθητικη της νεας ταινιας, το καστ (σε ενα preview καποιος χαρακτηρισε ευστοχα τους πρωταγωνιστες σαν "πορνοσταρ απο κακογουστη gay τσοντα", "where Star Trek Meets Beverly Hills 90210" κλπ) και κυριως τα λαθη στο σεναριου σε σχεση με το κανονικο story..

το αποτελεσμα θα δειξει

edit: θα γινει ωραιο videogame παντως..

Βάλε όπου Trek = Wars (το σύμπαν καταρρέει) και τότε έχουμε την νέα τριλογία με τον Emo-kin Skywalker. :P

Δημοσ.

Για πάμε μία να δούμε τους πρωταγωνιστές του Star Trek (σε πρώτη φάση θα ασχοληθώ μόνο με το πλήρωμα)

Kirk : Chris Pine

Mου είναι παντελώς άγνωστος, είτε που θα είναι άθλιος, είτε που θα είναι η μεγάλη έκπληξη. Διατηρώ συγκρατημένη αισιοδοξία βάσει των trailer.

Spock : Zachary Quinto

To θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι πολύ καλός. Τον βοηθά και η εξ'όψεως ομοιότητα με τον Leonard Nimoy. Από όσα έχω δει στο Heroes, ο Quinto έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ηθοποιό (ειδικά αν τον συγκρίνουμε με το πέρασμά του από το 24 που έκανε τον αναλυτη της CTU για μία σαιζόν)

Uhura : Zoe Saldana

l_9db8865f75a560e5c2683292b.jpg

Scotty : Simon Pegg

Mια χαρά μου φαίνεται.

McCoy : Karl Urban

Από την φιλμογραφία του δεν μου γεμίζει το μάτι.

Sulu : John Cho

Δεν τον έχω δει πουθενά εκτός από τα 2 Harold and Kumar. Δεν νομίζω όμως ότι θα έχει και μεγάλο ρόλο στην ιστορία.

Chekov : Anton Yelchin

Mου είναι παντελώς άγνωστος ΑΛΛΑ και μόνο ότι έχει επιλεγεί για τον ρόλο του Kyle Reese μου αρκεί.

Εν αναμονεί λοιπόν.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ε τι?

εγω την παρασκευη παω να το δω.

πολυ γελιο ο jj στον colbert

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...