Προς το περιεχόμενο

Toshiba A100-906 πρόβλημα...


kondisb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά.

 

Έχω από πέρυσι ένα laptop Toshiba A100-906, αλλά από τις πρώτες εβδομάδες που τον είχα,παρατήρησα κάτι "ενοχλητικο".

 

Όταν το laptop μπαίνει σε κατάσταση αδρανοποίησης,και δοκιμάζω να το επαναφέρω σε λειτουργία, ανοίγει κανονικά η οθόνη του,αλλά δεν λειτουργεί ούτε το πληκτρολόγιο,ούτε το ποντίκι με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να κάνω restart,σχετικά "βιαια¨",πιέζοντας παρατεταμένα το κουμπί on/off του υπολογιστή.

Έχω αλλάξει τις default ρυθμίσεις ενέργειας του υπολογιστή μήπως διορθωθεί αλλά τίποτα.Επίσης,κάτι ανάλογο συμβαίνει όταν τον έχω με μπαταρία και μπαίνει σε αναμονή.

Ως λύση,τον έχω ρυθμίσει να μην μπαίνει ποτέ σε κατάσταση αναμονής/αδρανοποίησης κάτι που όμως δεν νομίζω ότι είναι καλό.

Γενικά το laptop,το χρησιμοποιώ ως desktop replacement,,σχεδόν όλη μέρα ανοιχτό.(του έχω βγάλει την μπαταρία και τον έχω μονίμως στο ρεύμα).

 

Κάποιος να μου εξηγείσει τι μπορεί να φταίει?Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Toshiba αυτό, μόνο αυτό το κόλλημα έχει.Επίσης,του έκανα πέρσι επέκταση εγγύησης από 1 σε 3 χρόνια,οπότε δεν σκέφτομαι ακόμα το service αφού δεν με ενοχλέι ιδιαίτερα το πρόβλημα αυτό, και ενόψει εξεταστικής το χρειάζομαι το laptop καθημερινά.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιες απαντήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι λειτουργικο εχεις κ ποση ram φοραει αυτο το laptop...

 

Το laptop έχει 1gb ram(το μόνο που θα ήθελα να έχει λίγο παραπάνω,δηλαδή 2gb) και τo πρόβλημα αυτό που περιγράφω μου έχει συμβεί σε windows xp.Βέβαια,έχω περασμένα και τα ubuntu 7.10(dual boot κάνω),αλλά νομίζω στα ubuntu δεν είχα ανάλογο πρόβλημα.Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα ενημερώσω.

 

Κάποιος να προτείνει λύση???

Αν τελικά τον πάω για σέρβις, θα πρέπει να κάνω format πρτώτσ??Δηλαδή αν δούνε ότι έχω κάνει resizing/partitions και έχω και ubuntu λέτε να μου πουνε κάτι??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...