Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμός με usb flash drive


podaskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλές φορές μεταφέρω αρχεία από την δουλειά στο σπίτι για να συνεχίσω τη δουλειά μου. Είμαι, όμως, με το άγχος μην διαγράψω τα πιο πρόσφατα αρχεία από τις πολλές μετακινήσεις. Ξέρω ότι υπάρχουν ειδικά προγράμματα συγχρονισμού φακέλων. Έχετε δοκιμάσει κανένα; Έχετε να προτείνετε κάτι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δοκιμάσει το Allwaysync που είναι free η βασική του έκδοση και με είχε αφήσει αρκετά ικανοποιημένο,πλην ότι έχει κάποιο όριο στον αριθμό των αρχείων που μπορείς να συγχρονίσεις ανά μήνα και μετά κλειδώνει,οπότε το παράτησα (αλλά αν το θες για όχι πολύ μεγάλου μεγέθους αρχεία θα σε βολέψει).

Τώρα είμαι με το xplorer2 lite που είναι η δωρεάν έκδοση του xplorer2 και ενώ δεν έχει πρόβλημα με αρχεία μεγάλου όγκου,το κακό είναι ότι δεν κάνει συγχρονισμό σε υποφακέλους,πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.

Δεν ξέρω κάτι καλύτερο δωρεάν για την ώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω θα σου πρότεινα να δουλεύεις μόνο στον τόπο της εργασίας σου και να μην μεταφέρεις δουλεια και στο σπίτι. στο τέλος θα ζητάς να βρείς τρόπο να εργάζεσαι και στον ύπνο σου λες και έτσι ο άνθωπος γίνεται πλούσιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...