Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με το winavi video converter


kbroxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθώ να ενσωματώσω υπότιτλους σε μια ταινία avi. Αφού εγκατέστησα το winavi 7.7 (προσπάθησα και με την εκδοση 8), εγκατέστησα και το HelixSDK και τελικά το VobSub 2.23. Ενώ φαίνεται ότι η διαδικασία προχωρά (δηλ. βγαίνει το πράσινο βελάκι κάτω) ούτε στην προεπισκόπηση ούτε στο τελικό αποτέλεσμα εμφανίζονται υπότιτλοι. Το αρχείο avi έχει το ίδιο όνομα με το srt και βρίσκονται στον ίδιο φάκελλο. (σημειώνω ότι ότα εγκαθιστώ το vobsub κάνω την typical εγκατάσταση, γιατί στην full μου ζητάει να του πώ που έχουν γίνει install τα winutill και δεν ξέρω τί εννοεί. Μήπως έχει να κάνει με αυτό το πρόβλημα;)

Προσπάθησα και με το convertxto DVD αλλά περίπου στο 25% μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η μετατροπή απέτυχε (το μήνυμα δεν το συγκράτησα).

Η ταινία κατά τα άλλα παίζει κανονικά και χειροκίνητα μπορώ να βλέπω κανονικά τους ελληνικούς υπότιτλους.

Τέλος να πω ότι προσπάθησα και με το virtualdub ακολουθώντας τον οδηγό από μια σελίδα (kastel αν δεν κάνω λάθος), αλλά ενώ φτάνω μέχρι εκεί που θα δω σε προεπισκόπηση το νέο video εκεί κολλάει.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε οποιοδήποτε από αυτά τα προγράμματα για να λύσω το πρόβλημα μου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου πηγαινε στο winavi στο advanced αφου επιλεξεις avi και μετα πατα πανω αριστερα στο DSHOW Decoder. Meta πατα στο Video Decoder kai τελος στο τελευταιο που λεει sub βαλε το Direct VobSub (Ενοειται οτι το εχεις εγκαταστησει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...