Προς το περιεχόμενο

ανακτηση αρχειων


cmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,

μαλλον καταστραφηκε ο εξωτερικο; σκληρο; (χτυπαει μου ειπαν). Μηπως ξερετε πως μπορω να κανω ανακτηση αυτα τα αρχεια και ποσο θα μου κοστισει?

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα "χτυπημένου" σκληρού είναι ευαίσθητο,και η αντιμετώπιση εξαρτάται κυρίως από το πόσο σημαντικά είναι για μας τα αρχεία που έχει μέσα.

Αν μιλάμε για κάτι "σοβαρό" (α)θέματα σχολής,β)επιχείρηση)καλύτερα πάμε σε τεχνικό,καθόμαστε πάνω απ΄το καφάλι του,και περιμένουμε τη γνωμοδότησή του,γιατί από έναν δίσκο με πρόβλημα,όσο πιο πολύ τον "κουράσεις",τόσο λιγότερες πιθανότητες θα έχεις ν' ανακτήσεις αρχεία..Από ΄κει και πέρα,ανάλογα με το τί θα μας πει ο τεχνικός,μπορεί να χρειαστεί να φτάσουμε σε εξειδικευμένη εταιρία ανάκτησης δεδομένων(Αθήνα)-προσοχή όμως,πρώτα σιγουρευόμαστε ότι μπορούμε να τους υποσχθούμε τη μάνα μας και τον πατέρα μας,γιατί συνήθως αυτό και ζητάνε τέτοιες εταιρίες (ανάλογα με το βαθμό ζημιάς που έχει ο δίσκος,από κάτι εκατοντάδες,μέχρι κάτι χιλιάδες-δεν κανω πλάκα-ευρώ)

Αν τώρα μιλάμε για "πολύτιμα" αρχεία ενός απλού ιδιώτη,,,κρατάμε στο μυαλό το ότι όσο λιγότερο "πειράζουμε" το δίσκο..τόσο το καλύτερο,και η πρώτη επιλογή είναι ΠΑΛΙ η γνώμη τεχνικού....(αν μπορεί ο ίδιος να βασιστεί να ανακτήσει αρχεία,θα σε χρεώσει "με την ώρα",το οποίο ΛΟΓΙΚΑ θα είναι 30?50?(κάπου εκεί)ευρώ..

Αν όμως θες να "πάρεις το ρίσκο" να δοκιμάσεις ο ίδιος να ανακτήσεις αρχεία,δοκιμάζεις καλύτερα να βγάλεις το δίσκο από το κουτί,και να τον συνδέσεις απ' ευθείας στον υπολογιστή(αν δεν ξέρεις πώς,πού,ποιός,πότε και γιατί,ασ' τον στο κουτί του κανονικά)και να τρέξεις το GetDataBack (for ntfs ή fat32) http://www.google.com/url?q=http://www.runtime.org/downloads.htm&sa=X&oi=smap&resnum=1&ct=result&cd=1&usg=AFQjCNEeo-3so9yZqrpB4Yy1cGQQhIZ_Sw...

Εννοείται ότι χρειάζεσαι άλλο δίσκο στον οποίο θα σώσεις τα ανακτημένα δεδομένα (τα οποία μπορείς και να επιλέξεις ποιά ακριβώς θα είναι)

Καλή επιτυχία ό,τι και αν κάνεις από τα παραπάνω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ παιδια, μαλλον θα το παω σε ειδικο, δεν ειναι για πειραματα η κατασταση!!! μου ειπαν για την εταιρια "ανακτηση", θα δοκιμασω εκει πρωτα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...